Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok! Ti mennyire vagytok...

Srácok! Ti mennyire vagytok ezzel toleránsak?

Figyelt kérdés

Tegyük föl, hogy akivel randiztok lisztérzékeny. Ugye ez egy olyan helyzet, ami egész életedben tartó diétát követel meg. Ami azt jelenti, hogy egy morzsa is tönkretehet mindent. Főleg, ha olyan az illető aki azonnal rosszul lesz, ha egy icipici glutén is kerül a szervezetébe. Bunkóságnak tartjátok, ha éppen megcsókolni készültök egy lányt, és ő félbeszakít, hogy megkérdezze mit ettél utoljára?

Nem kérek idióta kommenteket, meg hogy kamu. igenis veszélyes lehet egy csók.

2013. okt. 31. 23:46
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lány előtte elmondta, hogy ez és ez a problémája, akkor nem.
2013. okt. 31. 23:48
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha ő lenne az,akit szeretek nagyon akkor nyilván odafigyelnék rá én is ugyanúgy.Ebben az esetben semmi gond nem lenne ezzel.
2013. okt. 31. 23:48
 3/26 anonim ***** válasza:
5%
Én nagyívben tennék egy végbélnyi adagot egy ilyen csajra és keresnék egy másikat :D egy normálisat :D
2013. okt. 31. 23:49
 4/26 anonim ***** válasza:
48%
hát ami azt illeti én is az vagyok (bár nem ennyire, még sose volt gondom ilyesmivel) szóval biztosítanám a másik felet, hogy tőlem ugyan nem kell tartania XD
 5/26 anonim ***** válasza:
teljes mértékben.
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Abszolút toleráns lennék, nem akarom kinyírni de mivel én jó nagy gluténevő vagyok így nem sokat csókolóznánk az tuti.

Egy kérdés, akkor is veszélyes, ha utána alaposan fogat most az illető? Mert, ha igen akkor változtatni kellene az étrendemen amit valószínű meg is tennék szóval nem gond.

2013. okt. 31. 23:50
 7/26 anonim ***** válasza:
Az ilyesmi nem hiszem, hogy problémát okozna nekem a kapcsolatban, de azért az elején biztos nehéz lenne megszokni.
2013. okt. 31. 23:52
 8/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kedves válaszokat. Igen, a fogmosás segít, de most figyeljetek xD a pálinka még jobban :D Nagyon jó tudni, hogy vannak még ilyen fiúk. A 3-as válaszoló, rád nem voltam kíváncsi de kösz...
2013. okt. 31. 23:55
 9/26 anonim ***** válasza:
Nem zavarna.
2013. okt. 31. 23:58
 10/26 anonim válasza:
Ha van szeretet, szerelem, akkor mindent meg lehet oldani. Ha azt érezném, ő életem szerelme, akkor minden gondolkodás nélkül átállnék más étrendre. Hiszen egy kis életmódváltás sosem gond, sőt. Nekem is jót tenne kerülni a lisztet meg az ilyen szarságokat. :) Szóval Kedvesem, nem kell aggódnod!
2013. nov. 1. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!