Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek érdemes lenne...

Szerintetek érdemes lenne bele kezdeni?

Figyelt kérdés

Van egy srác.. nyáron ismertük meg egymást nagyjából akkor ért véget a 2 éves kapcsolata..kb. 2-3hete beszélgetünk nagyon sokat..(facebookon és iskolában) elég 'rosszfiu' híre van..de mióta kezdem igazán megismerni teljesen másképp tekintek rá.. egy érzékeny és nagyon rendes srác.. ha bármi világfájdalmam van tuti helyre rakja az agyam.

De ő már 17 [én 15] és vannak szexuális igényei, nekem nincsenek..vagyis persze hormonok minden, de nem szeretném ilyen fiatalon és akárkinek oda adni magam..

Lenne esély egy normális kapcsolatra?

Persze nem a kedves gyikesek válasza alapján fogok dönteni, de kell valami útmutatás.. köszönöm!

2013. okt. 31. 23:12
 1/9 anonim ***** válasza:

"Szerintetek érdemes lenne bele kezdeni?"

"Persze nem a kedves gyikesek válasza alapján fogok dönteni"

Akkor ez hogy is van?

2013. okt. 31. 23:14
 2/9 Tibohr ***** válasza:
gyikesek-kérdező 1-0 :D
2013. okt. 31. 23:18
 3/9 A kérdező kommentje:
Véleményekre vagyok kíváncsi ember..
2013. okt. 31. 23:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Nehéz ezt így megmondani, mert ez csakis a pasin múlik hogy tud-e várni addig amíg készen állsz rá vagy sem. Szerintem egy próbát viszont meg ér úgy sem tud rákényszeríteni ha nem akarod úgyhogy maximum lelép de legalább nem fogsz életed végéig gondolkodni hogy mi lett volna ha.
2013. okt. 31. 23:31
 5/9 acelsziv ***** válasza:

miért érdekel a véleményünk ha nem veszed figyelembe?

Te döntesz. Pont.

2013. okt. 31. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kíváncsi a mi véleményünkre akkor szerinted mi kíváncsiak vagyunk a te kérdésedre? Nem lol. Amúgy meg b azdmeg.
2013. nov. 1. 00:30
 7/9 A kérdező kommentje:

Komolyan én vagyok hlye vagy néhányaknak a felfogása?xd

érdekel a véleményetek és természetesen valamennyire befolyásolni fog de nem teljesen...

2013. nov. 1. 08:49
 8/9 acelsziv ***** válasza:
Komolyan te vagy a hülye...
2013. nov. 1. 10:17
 9/9 A kérdező kommentje:
2013. nov. 1. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!