Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha rákérdezett egy pasi hogy...

Ha rákérdezett egy pasi hogy van-e barátom akkor bejövök neki?

Figyelt kérdés

Mondtam hogy egyedül vagyok egész délután. A munkahelyemen. Erre ő: jah, hogy a munkahelyeden, azt hittem amúgy, hogy nincs pasid, mert hát gondolom van. Nem, mondom nincs pasim. Erre ő: Niiincs? Hogy lehet az?

Engem egyáltalán nem érdekel ez a srác, de voltak neki már régebben is célozgatásai. Akkor tetszem neki?

2013. okt. 31. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
46%
Nem biztos, de az biztos hogy a pasi tapasztalatlan lúzer. Ilyet nem kérdez egy profi nőcsábász :)
2013. okt. 31. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen..........................

De miért kell ezt állandóan megkérdezniük a csajoknak? Ha jól nézel ki akkor a férfiak több mint felének tetszel, ebből indulj ki.

3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha csak szimplán egy kérdés lenne, akkor nem biztos, hogy bejössz neki. Hiszen lehet, hogy csak megbízásból kérdezi meg, pl. az egyik haverja, akinek tetszel, megbízta, hogy derítse már ki rólad ezt az infót.

De így, hogy már célozgatott korábban is, így elég valószínű.

2013. okt. 31. 19:42
 5/7 anonim ***** válasza:
igen tetszesz neki :)
2013. okt. 31. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2013. okt. 31. 19:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez nem jelent semmit.Tőlem egy csomószor megkérdezték ugyanezt.Sőt,lány is megkérdezte.Akkor neki is tetszenék,vagy mi?!:D
2013. okt. 31. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!