Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Jössz holnap bulizni a Peaches...

Jössz holnap bulizni a Peaches and Cream-be? Én megyek! ;)

Figyelt kérdés
Fiatal, szexi, okos lány vagyok. Keress meg a tömegben! Ha megtaláltál, mondd azt, hogy "red herring" ;)
2013. okt. 31. 01:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én is ott leszek.

Ha meglátsz súgd a fülembe: "labamba"

h megismerj:

http://www.youtube.com/watch?v=Cj2ns9SztNc

2013. okt. 31. 01:45
 12/18 anonim ***** válasza:

ezt tüllem luptad te ghecy

http://www.youtube.com/watch?v=5AUXKR8uIIM

2013. okt. 31. 01:48
 13/18 anonim ***** válasza:
bocsi:D
2013. okt. 31. 01:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Én ma swinger buliba megyek.Csak sajnálni tudlak kérdező.
2013. okt. 31. 02:08
 15/18 anonim ***** válasza:

Red herring

Azaz a néző szívatása. A következő részek bemutatójától kezdve az egyes epizódokig közkedvelt eszköz, mellyel az írók azt akarják elérni, hogy mi, a tévé előtt gubbasztó zombik egy bizonyos cselekményszálról azt gondoljuk, hogy, pedig nem is, csak szívattak minket, az öregasszony a kötőtűvel rohadtul nem is nyírta ki a kanárit, a szomszéd macskája tette. Nagyot persze ez a mozivásznon üt, egy idő után az ember belefásul az egészbe, és már csak legyint, amikor a főhőst mutatják egy garázsban ezzel párhuzamosan meg az őt üldöző FBI-ügynököket, akik éppen egy garázs felé közelítenek, mert úgysem az a garázs az.

2013. okt. 31. 09:21
 16/18 A kérdező kommentje:
Ügyes vagy! :)
2013. okt. 31. 16:57
 17/18 anonim ***** válasza:
Azért a helyedben már csak poénból is elmennék megnézni, hogy hány pasi szólogatja le a csajok "red herring" jelszóval :D
2013. okt. 31. 18:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Igen, jó lett volna! :D De sajnos nem tudtam menni, megbetegedtem.. :(
2013. nov. 1. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!