Lányok, ha a gyik-en rátok ír egy fiú, hogy ismerkedne veletek, mit szóltok?
Figyelt kérdés
Örültök vagy zavar? Mert engem eléggé idegesít. A gyik nagyjából az utolsó hely ahol ismerkednék.2013. okt. 30. 23:37
11/26 anonim válasza:
Teljesen felesleges. Én eddig két csajra írtam itt rá, az egyik 600 a másik 1000valahányszáz kilóméterre lakott:DDD
Ha a kérdésben nincs megye vagy lakhely szerinti lokalizáció,akkor Murphy-klasszikus hogy az illető az ország másik feléből származik.
13/26 anonim válasza:
Engem eddib csak 1-2 lany koccolt le itt. Imadnak engem, mert intelligen ferfi vagyok. Humoros is.;-)
14/26 anonim válasza:
Humoros, ja... A kommenteden is jót nevetgéltem ...:P
15/26 anonim válasza:
Én örülök neki, és ha érdekes üzenetet kapok, válaszolok is. :)
Azokra, hogy hány éves vagy, hol laksz, nem szoktam válaszolni...
18/26 anonim válasza:
Attól függ.
Ha olyan szöveggel ír rám, amiben látok fantáziát, akkor örülök neki. De ha csak kiemel pár mondatot amit ide írtam, és abban keresi az értelmet, akkor zavar, hogy ez is csak zaklat.
19/26 anonim válasza:
Hogy feltételezhetsz rólam ilyent?
20/26 anonim válasza:
szívesen válaszolgatok neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!