Fiúk ti mennyire örülnétek annak, ha egy lány rátok
írna facebookon azzal a szöveggel, hogy szeretne titeket
megismerni, mert mondjuk bejössz neki?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác, aki nem rég meg tetszett, és elhatároztam hogy ráírok, de mi van akkor ha mondjuk nem jövök be neki és akkor utána eléggé ciki lenne úgy ha találkoznánk, vagy elmondaná vkinek..szóval ti mennyire díjaznátok ezt?
Nem vagyok híve a facebookon való kommunikációnak, de ettől eltekintve, ezt főleg a lány személye befolyásolná. Nyilván, ha épp nincs senkim és tetszik nekem a lány, akkor örülnék.
2013. okt. 29. 20:49
3/11 ameoland válasza:
ha nem kiszel tünde vagy, várom üzeneted!
2013. okt. 29. 20:49
4/11 ASOT válasza:
Ha ő álmaim Csipkerózsikája akkor tökmindegy lenne, hogy az utcán jönne oda vagy a neten írna.
2013. okt. 29. 20:50
5/11 anonim válasza:
Ha ismeretlennek írsz, azt az egyebek közi teszi a fész, így lehetséges, hogy soha nem fogja elolvasni.
Egyébként a lányok ilyen esetben általában tiltanak :D
2013. okt. 29. 20:51
6/11 anonim válasza:
Én nem vagyok tahó és nem venném rossz néven. Ebben ugyanis még nincs semmi. Nem szerelmi vallomás, csak ismerkedés. Ergo nem mondanám el másnak. DE! Ez én vagyok. Sajnos nem mindenki van ezzel így. Így bizonyos kockázata van... de megint, a valóságban is épp úgy, mint a neten. Így ha akarsz valamit, nyugodtan kezdeményezz, hisz ha nem teszed, nem lesz semmi.
22/F
2013. okt. 29. 20:53
7/11 anonim válasza:
nekem tetszene,hogy a lány is mer kezdeményezni
2013. okt. 29. 20:55
8/11 anonim válasza:
Valaki örülne neki, de biztos hogy jó pasiról van szó tehát nem te leszek az első hogy írsz neki tehát át fog nézni rajtad,szerintem...
2013. okt. 29. 20:57
9/11 anonim válasza:
Többféle ember van, így többféle viselkedés is. Én belemennék a játékba, de csakis akkor, ha elmegyünk valahova sétálni és élőben ismerkedünk, nem neten.
Ha pedig nagyon nem jön be, akkor elmondom neki, de nem fogom szétkürtölni a világba, mert senkinek semmi köze hozzá. De ez én vagyok, más lehet, hogy máshogy döntene...
2013. okt. 29. 21:09
10/11 anonim válasza:
Én örülnék és ijenkor a fiúknak meglágyul a szíve,ha meg elmondja bárkinek is úgy elmondja a neved is akkor egy kis roh@dék és ne foglalkozz vele... Hajrá én szurkolok!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!