Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tul fiatal lenne hozzam?

Tul fiatal lenne hozzam?

Figyelt kérdés

25 eves lany vagyok es nemreg megismerkedtem egy 21 eves fiuval. Minden esetben kizartam volna az effele helyzeteket, mert nem tudom elkepzelni azt, hogy egyutt legyek olyannal aki ennyivel fiatalabb nalam.

Nagyon aranyos es kedves amugy. Adjak egy eselyt talalkozasra?

Tapasztalata valakinek? Normalis valaszokat varok.

2013. okt. 29. 14:47
 1/4 anonim válasza:

Szia!

Szerintem egyáltalán nem az. Minél tovább vagytok együtt, annál kisebbnek fog tűnni ez a különbség, végül már semmisnek fog tűnni. Én a sok évet 8+ évnek tippelem de szerintem négy év abszolút elfogadható, és a kor nem kellene, hogy megállítson bármiféle kapcsolatot. És az, hogy a fiú a fiatalabb az sem kellene, hogy zavaró tényező legyen, hisz neki is meg van a joga fiatalabbnak lenni a párjánál, ahogy a lányoknak is :D

Remélem segíthettem :D

2013. okt. 29. 14:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs ebben semmi. Próbáljátok ki aztán majd látod.
2013. okt. 29. 14:57
 3/4 tevetke ***** válasza:
A barátom 20 én 25, most voltunk 3 hónaposak. Eddig minden oké. Nagyon jó együtt.
2013. okt. 29. 15:05
 4/4 anonim ***** válasza:
18 felett szerintem semmi se sok. De most komolyan. Ismertem egy gyereket, 18 évesen elkezdett járni egy 27 éves lánnyal. Eleinte néhányan furcsálták is, de őket nem érdekelte. Már 6 éve együtt vannak, 3 éve házasok és van egy gyerekük is. Úgyhogy simán működik.
2013. okt. 29. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!