Van itt ilyen tinilány? 15/fiú vagyok
Figyelt kérdés
Először is magamról írnék:
-Egy picit zárkózott vagyok
-Sok lány mondja azt,hogy szeret engemet és hogy kedvel engemet,de valahogyan nem tudok választani
-Lázadó vagyok
-Egy picit empátiátlan is
Én egy olyan lányt keresek aki:szépnek tartja önmagát és olyan aki nem fog erőszakoskodni,hogy őt válasszam meg ilyenek.Ne akarjon manipulálni engemet,hogy milyen legyek,mert akkor kereshet másik pasit! Lehetőleg Győr-Moson-Sopron megyében éljen,de ha nem az sem baj! Középiskolában vagy szakiskolában tanuljon már.
2013. okt. 29. 09:50
11/11 anonim válasza:
Szia ha elolvasod ezt a választ akkor küldj nekem üzenetet légyszives :) amugy 9.be járok, középiskolába és Györ közelében lakom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!