Ez előny, vagy semleges?
Figyelt kérdés
Ismerkedesnel elony a jo humorerzek, es fozotudas, vagy ezek semlegesek a szamotokra, lanyok? 18/F2013. okt. 28. 16:17
1/8 anonim válasza:
Vacsit főztem, és a baráti köröm szerint jó a humorom, az este az ágyban végződött. Első randi. Szerinted?
2/8 anonim válasza:
Naná, hogy előny. Lehet együtt főzőcskézni. *-*
3/8 anonim válasza:
te most azt várod hogy itt fényezzen mindenki? ha jó vagy valamiben az a csajoknak bejön, persze csak ha jó is az amiben jó vagy
4/8 anonim válasza:
a humorérzék előny, és nagyon fontos, a főzőtudás már kevésbé, mert pl én szívesen főzök
5/8 anonim válasza:
A humor nálam nagyon fontos, a főzés már kevésbé.
6/8 anonim válasza:
Persze hogy előny. Nálam. Legalább egy valamihez már ért :D
7/8 anonim válasza:
A humorérzék mindenképpen, a főzőtudás semleges, mert imádok főzni, de persze jól jön néha egy segítő kéz. :)
17/L
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszoloknak! Akkor maradok ilyen, amilyen vagyok :)
2013. okt. 31. 18:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!