Férfiak? Nalatok is ugy van, hogyha 1 novel eloszor bujtok agyba, akkor "hoszzabban" birjatok?
Figyelt kérdés
Tehat a kapcsolat elejen meg uj es idegen, akkor en alig birok elmenni. Aztan ahogyan megismerem es kozel kerul hozzam, akkor meg mar hamar elelvezek. Masnal is igy van ez? Vagy csak nalam?#lassúság #kapcsolat fázisai
2013. okt. 28. 13:35
2/8 anonim válasza:
Nekem így volt. Másfél óra kellett ahhoz, hogy elélvezzek. Kicsit már kellemetlen volt.
3/8 anonim válasza:
Én is pont azt írhattam volna mint az 1!
4/8 anonim válasza:
Nálam fordítva. Az elején nagyon kívánom, nagyon új az egész aztán idővel unalmasabb lesz, főleg ha prűd a lány és nem akar új dolgokat kipróbálni.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom. Nem igazán került még hozzám közel nő lelkiekben, ha meg mégis, akkor azzal sosem jött össze a komolyabb kapcsolat. Ez egy ördögi kör...
6/8 A kérdező kommentje:
Volt egy nom. Jartunk 3 evet. A vegere mar tok gyorstuzelo lettem. Aztan szakitottunk.
Ra par evre aztan osszejottunk meg 1-1 gorbe estere. De en akkor mar erzelmileg tul voltam az egeszen. Azokon az esteken alig birtam elmenni. (2-3 ora)
Es most meg megint tartos kapcsolatban vagyok, kotodom erzelmileg es gyors lettem.
Masnal akkor nem igy van?
2013. okt. 28. 13:42
7/8 anonim válasza:
nálam fordítva. Ha megvan a meditáció és a lelki béke akkor hosszan amennyire csak akarom, ha izgulok, új, forog a világ akkor meg hamar jön.
8/8 anonim válasza:
Általában fordítva van, szóval Te lehetsz a(z egyik) kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!