Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy valaki ezért nem jön össze csajjal/pasival?

Figyelt kérdés
Nem rég mondta az egyik ismerősöm, hogy ő azért nem jött össze x.Y-al, mert Barcás. És az ismerősöm Real Madridos. Ezt én elég furcsának tartom, mert véleményem szerint nem ez határozza meg a kapcsolatokat. Ti mit gondoltok erről? Normális válaszokat, ha lehet!!

2013. okt. 28. 12:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Normális válaszokat? Normálisak az ismerőseid egyáltalán?
2013. okt. 28. 12:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem pont ez miatt, de alapjáraton nem nézek focit, forma -et, sorozatokat stb-stb, így én pártatlan vagyok. De ha az ismerősöd ilyen felfogással van, akkor keressen egy magához illőt, ilyen egyszerű.
2013. okt. 28. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, és a többit! :)

Hát eddig annak ismertem :)

2013. okt. 28. 12:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez általában azért nem szokott gond lenni, mert a csajok jellemzően nem nagy foci rajongók.

Egyébként egy igazi fociszurkoló számára a csapata minimum olyan fontos, mint mondjuk egy bigott vallásosabb ember számára az istene. Ahogy jó katolikust is taszítanak a "kálomisták", úgy az igazi fociszurkolók is ellenszenvvel viseltetnek az örök rivális szurkolói iránt.

2013. okt. 28. 13:00
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát sajnos sok baráti,- párkapcsolati,- családi kapcsolat ment már ilyen végett tönkre, nem csak focicsapat, hanem vallás és politikai nézet, túlzott kutyaszeretet is oka volt.

Szerintem beteges az ilyen rajongás valami iránt.

2013. okt. 28. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!