Mit gondoltok arról, hogy valaki ezért nem jön össze csajjal/pasival?
Figyelt kérdés
Nem rég mondta az egyik ismerősöm, hogy ő azért nem jött össze x.Y-al, mert Barcás. És az ismerősöm Real Madridos. Ezt én elég furcsának tartom, mert véleményem szerint nem ez határozza meg a kapcsolatokat. Ti mit gondoltok erről? Normális válaszokat, ha lehet!!2013. okt. 28. 12:25
1/5 anonim válasza:
Normális válaszokat? Normálisak az ismerőseid egyáltalán?
2/5 anonim válasza:
Nem pont ez miatt, de alapjáraton nem nézek focit, forma -et, sorozatokat stb-stb, így én pártatlan vagyok. De ha az ismerősöd ilyen felfogással van, akkor keressen egy magához illőt, ilyen egyszerű.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és a többit! :)
Hát eddig annak ismertem :)
2013. okt. 28. 12:39
4/5 anonim válasza:
Ez általában azért nem szokott gond lenni, mert a csajok jellemzően nem nagy foci rajongók.
Egyébként egy igazi fociszurkoló számára a csapata minimum olyan fontos, mint mondjuk egy bigott vallásosabb ember számára az istene. Ahogy jó katolikust is taszítanak a "kálomisták", úgy az igazi fociszurkolók is ellenszenvvel viseltetnek az örök rivális szurkolói iránt.
5/5 anonim válasza:
Hát sajnos sok baráti,- párkapcsolati,- családi kapcsolat ment már ilyen végett tönkre, nem csak focicsapat, hanem vallás és politikai nézet, túlzott kutyaszeretet is oka volt.
Szerintem beteges az ilyen rajongás valami iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!