Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, ti járnátok olyan...

Lányok, ti járnátok olyan sráccal, aki egyáltalán nem jön be külsőre?

Figyelt kérdés
A külsőm minden lány szerint rettenetesen undorító, ennek ellenére mégis szeretnék barátnőt. Lehetséges-e egyáltalán, hogy találjak egy olyan lányt, aki képes elfogadni úgy, ahogy vagyok?

2013. okt. 28. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én alapból elég válogatós lány vagyok, szóval nem.

Legalább akkor az öltözködéseden próbálj meg változtatni.

De biztos van olyan lány aki járna veled, csak keresgélni kell... ismerőseim között is van olyan pár, hogy a lány 120 kilós malac, a fiú meg nagyon vékony, és csúnya, szóval teljesen ellentétek. De még is régóta együtt vannak!

2013. okt. 28. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
43%

Srác, én meg pont az ellenkezője vagyok..vékony.

Letettem a cigit, nem iszok kávét és semmi alkohol! Lejárok edzeni, odafigyelek arra, mit eszem.

Erőszakold meg magad kicsit, a mozgás jó, a tested egy játékszer, amit úgy alakítasz ahogy akarod. 1-2 hónap után elkezded észrevenni, hogy változol, lesz sikerélményed, és nevetsz majd magadon, hogy voltál képes x évig úgy élni!

Ne rinyálj, csináld!

2013. okt. 28. 10:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Még is mi ronda rajtad? Írd már le!

Az ember külsején annyi mindent lehet változtatni.. Persze van, ami pénztárca kérdése, igaz. De akkor legalább azért is küzdhetnél.

2013. okt. 28. 11:14
 14/15 anonim válasza:
Nezd en egy szep lany vagyok. A mostani pasim kezdetben annyira nem jott be kulsore, de annyira megfogott a szemelyisege, azonban elegge vacilaltam, hogy jarjak-e vele, mert annyira nem jott be.... Aztan megis u dontottem h jarok vele. Es jol tettem, nagyon belezugtam, imadom ot. :) Hozza kell tegyem h az okok amiert kezdetben nem jott annyira be: kisse tulsulyos, szakalas, bajszos volt, hosszabb haja volt es nem is oltozott valami jol...., DE most, bar fogyni nem fogyott, de borotvalkozik, rovid haja van, amit kiszokitettunk es naaaagyon jol all neki :O , es jobban oltozik. :) Amugy meg kiderult h tok cuki arca van. ami a sok arcszorzet miatt nem tunt fel. :P DE o sem hiszi el magarol h cuki, es nekem se hiszi el....
2013. okt. 31. 21:24
 15/15 anonim ***** válasza:
A lányok nem járnának ronda fiúval... Ezt tapasztalatból írom.. Soha nem volt még barátnőm, mert ronda vagyok.... 17/F
2014. ápr. 13. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!