Egy külsőre ronda és belsőleg is értéktelen férfi hogyan tud párt szerezni?
Könnyedén...az emberek ízlése eltérő...van az a effekt, hogy X 98 nőnek bejön és álompasi, de annak akiért odáig van ronda/csúnya pasinak látja és nem jön össze vele! Ez esetben a jó pasi mit ér a 98 nő rajongásával, hisz azt az egyet azt aki fontos volt neki nem kapta meg, mert annak ronda pasi! Én teszek rá, hány lány szerelmes belém, ha én szenvedek mint a kutya azért az egyért aki nekem kell! Szóval honnan tudod, hogy valakinek nem te vagy az etalon? Sehonnan, mert kishitű vagy és nem veszed észre a nyitásokat feléd, mert eleve leírtad magad!
Belsőre értéktelen? Írjon itt bárki mármint jóindulatról meg cuki-muki tündéri belsőről mindenki bukott már meg mint ember..mindenkinek vannak félelmei, hiányosságai, mindenki nézett már le másokat ha nem is hangosan, de magában biztos..pl ez az X gázab ember mint én és hasonlók! Tökéletes ember nem létezik...aki azt mondja ő sose hazudott még, sose futamodott meg semmitől, mindig helytállt, emberséges volt, nem bántott meg senkit, mindenről mindent tud, az HAZUDIK! Belsőleg értékes?
Ki szerint? Mert nem a nők szerint kell értékesnek lenni belsőleg hanem saját magad szerint! Te pedig nem magad számára vagy értéktelen hanem mások értékítéletétől várod a lelki üdvösséget! Hogy azt mondják a nők Te egy isten pasi vagy és nedves a bugyi! Csak hogy ez tudod mikor az igazi? Ha magamat látom isten pasinak és nem más véleménye miatt vagyok az...mert az életben a változás az alap...és ha kiábrándul a lány belőled...akkor mi leszel?
Irta itt egy lány egy másik kérdésnél, hogy odáig volt meg vissza egy pasiért..boldog volt hogy randira hívta és a harmadik randin amikor jöttek haza kocsival a srác ráhúzta a kormányt egy kutyusra - akinek nem lett semmi baja - de a lány 1 pillanat alatt egy életre leírta az ipsét! Na ennyit erről! Vagy görcsösen akarsz viselkedni mindig és rettegni mi lesz ha másnak nem felelek meg?
Mindenki le van magasról sza...va aki bírál, hiszen te is bírálhatsz bárkit...ronda pasi vagyok? Miből gondolják, hogy ők a szemebe nem egy csúszómászó férgek? Na gondolkodj el ezen és ne legyél nyámnyila más embernek kiszolgáltatott depressziós ember! Ezért nincs nőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!