A lányok nagy többsége a fiúkkal ellentétben miért nem tud/szeret előre tervezni? Ismerkedéskori tapasztalat.
Ha ismerkedem, mindig szóba kerül a jövő és a lányok 90%-a azt sem tudja megmondani, hogy hol lesz 3 év múlva.
Ha a barátaimmal, ismerőseimmel vagy csak újonnan megismert emberekkel beszélgetek (férfiakkal), majd mindig el tudják mondani mik akarnak lenni, mik a terveik az életre hosszabb távon, stb.
Nekem is megvan, hogy milyen munkát szeretnék végezni majd és hogy ezt hogy érhetem el (milyen végzettségek kellenek hozzá, stb.) és a többi előbb említett is, tervek, célok az életben
Ha lányokkal beszélek, szinte mindig azt mondják hogy nem szeretnek, nem akarnak tervezni, nem akarnak a jövőre gondolni, fingjuk sincs hogy hogyan valósítsák meg az álmaikat (már ha vannak nekik) csak úgy élnének bele a világba. Miért?
Én el tudom mondani mit szeretnék, csak a motivációt vesztettem el, hogy meg is valósítsam a terveimet. De talán kezdem lassan azt is megtalálni.
De szerintem ahhoz lehet köze, hogy a nők többségének inkább a családalapításon jár az esze (nem feltétlen tudatosan), a többség álma kimerül a "szép családban", aztán amíg nem találnak megfelelő férfit addig csak úgy elvannak. Nem olyan nagyon régen még nem is lehettek a nőknek saját terveik, csak megházasodtak és vezették otthon a háztartást és ennyi.
Oké, de az nem a most élő fiatal nőkkel volt. A mostaniak már úgy nőttek fel hogy lehetnének terveik, még sincsenek nekik (ugyanolyanok, mint a férfiakéi).
Ha a családot mondod, azt megértem.
nekem vannak terveim, pont olyan 3-4 évet ölelnek fel a konkrétabbak.
meg akarok családot, gyerekeket, de nem feltétlenül ezzel a legjobb indítani, "rárontani" a pasira azonnal.
lehet hogy akikkel találkoztál, éppen csak ez a tervük a közeljövőre, de érzik hogy ha bevallanák, elmenekülne a jelölt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!