Miert van ez? Szerintetek miert nem talalok egy olyan lanyt aki huseges es megbizhato! Vagy mar nem is leteznek?
Figyelt kérdés
Miert van ez?2013. okt. 27. 19:27
1/8 anonim válasza:
mert rá sem néztek az "átlag" kategóriába sorolható lányokra és esélyt sem adtok arra hogy megismerjétek őket ..persze tisztelet a kivételnek L
2/8 zs.fanni válasza:
De léteznek csak rossz helyen keresed.
3/8 Noydra válasza:
De léteznek, mindenféle kiadásban :D
4/8 anonim válasza:
Érdekes,sokan állítják hogy léteznek,de pontosan ők azok az átlagos lányok akik esélyt sem adnak egy átlagos srácnak,ha közeledni szeretne felé.Amúgy biztosan léteznek valahol,egy másik dimenzióban.
6/8 A kérdező kommentje:
szerintem is igaza van ! Minden lany azt alitja magarol h o a tokeletes kozben meg ok azok akik eselyt sem adnak nekunk!
2013. okt. 27. 19:44
7/8 anonim válasza:
Léteznek, csak nem szabadok ;) És mivel hűségesek, ezért nem ismerkednek, így te nem találkozol velük ;) Én is ilyen vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!