Fiúk ti bírjátok az ilyen lányokat? A többi lent.
Figyelt kérdés
Barna vállig érő haj,szürke szem ,vékony testalkat közepes mellek,imád kockulni és rühelli a szoknyákat. 15/L2013. okt. 27. 19:19
11/19 A kérdező kommentje:
11 éves korom óta és ez tényleg nem vicc megérzem a jövőt .Egyszer jövök ki a suliból és elkezdek gondolkodni milyen lenne ha látnák egy rablást.15 perc múlva minek leszek szemtanúja? egy rablásnak . EZ NEM VICC!
2013. okt. 27. 19:39
12/19 anonim válasza:
Barna vállig érő haj,szürke szem ,vékony testalkat közepes mellek.. ez eddig nem jelent semmit, mindenki olyannak képzel el, amilyennek szeretne. Az a lényeg, hogy az egész külsőd együtt szép legyen, a személyiséged legyen normális. A szoknya sem lényeg, manapság nem sokat látni amúgy is. Én pl egy hozzám hasonló kocka lányt szeretnék találni, de egy két számomra pozitív tulajdonság magában még nem elég. Amúgy bizonyos tudományok szerint amire gondolsz az befolyásolja a világot.
13/19 anonim válasza:
Egyébként mivel szoktál kockulni? xd
14/19 anonim válasza:
"Imád kockulni" - ez mit takarna?
"rühelli a szoknyákat" - ez mínuszpont
15/19 anonim válasza:
Szoknya nem érdekel, de inkább sportolnál valamit, mint kockulás... :/ vagy barátaiddal lennél. Nem jó gép előtt lenni mindig!
16/19 anonim válasza:
Én beszélgettem vele, sportol, és még okos is! :)
17/19 A kérdező kommentje:
síelek és olvasok :) (két hobbi) és a barátaimmal is szoktam lenni (biciklizünk általában)
2013. okt. 28. 07:26
18/19 anonim válasza:
Naná, csak legyen legalább 5 évvel idősebb, mert így... :D
19/19 anonim válasza:
Kuldesz privatban egy képet hogy hogy is nézel ki valójában?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!