Hogy adjam a pasit tudtára hogy tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Eleinte nem érdekelt, mondjuk tudom hogy első perc óta bejövök neki mert azért elég feltűnő hogy bármikor találkozunk célozgat, bókolgat stb. De mondom nem érdekelt. De egyik napról a másikra azt vettem észre hogy ha nem jön hiányolom, azt várom mikor jön végre, egyre többet gondolok rá. De most meg már nem igazán jön, lehet talált mást...
De ha esetleg találkozunk milyen legyek vele hogy rájöjjön mégis akarok tőle valamit?
2013. okt. 27. 08:23
1/2 anonim válasza:
Ha talált mást, akkor menjen oda és maradjon is ott. Ha egy pasinak kellesz, az nem szerez be mást. Az csak rád összpontosít.
Szóval, ha ilyen a tudomásodra jut, ejtsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!