Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Írna, kedves, aranyos lány?

Írna, kedves, aranyos lány?

Figyelt kérdés
17/f (és beteg vagyok azért nem bulizok meg stb... )

2013. okt. 26. 22:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nekem eleg jol meg van a helyem :-D
2013. okt. 27. 00:17
 12/16 anonim ***** válasza:
akkor nem értem miért panaszkodsz, és ennyire leszólod magad
2013. okt. 27. 02:50
 13/16 A kérdező kommentje:
neked mi bajod? XD miert szoltam le magam? :'D
2013. okt. 27. 02:52
 14/16 anonim ***** válasza:

Btw,azért menő,hogy azok hülyézik a mértéktartóbb embereket meg azokat,akik (lehet) előbb leülnek és bevágják a tananyagot,akik eközben elisszák az agyukat.. No offense,de ha bennem van annyi intelligencia,hogy nem piszkálom őket azért,mert nem úgy élnek,mint én(pedig ehhez több jogom lenne,mert egyenlőre nem az az elfogadott a későbbiekben),akkor ne magyarázzanak már nekem hogy hülye vagyok ők sem. És nem feltétlen nyomorék az ilyen ember,van életem,lesz mit mesélnem nekem is és nem egy unalmas,betokosodott,ronda nyomi vagyok. A különbség csak az,hogy nekem jövőm is lesz,mert Carpe Diem helyett azt is igyekszem építeni. ;)

/akinek nem inge.../

2013. okt. 27. 10:22
 15/16 A kérdező kommentje:
na jo :-D en nem tudom h veletek mi van :D
2013. okt. 27. 10:33
 16/16 anonim válasza:

Édesjóistenem xD Egyik komment jobb, mint a másik :D Én szoktam járni bulizni és mégsem vagyok alkoholista (meglepő mi? ugyan..) :D Egyszer talán majd a "nem bulizó" emberek is megértik, hogy a bulizás nem egyenlő a az extrém öngyilkossággal :) Kedvesnek kedves vagyok, aranyosnak is mondhatsz, meg lány is vagyok, szal. ha gondolod írj rám :D 16/l

U.I.: Csak akkor írj rám, ha nem a perverz vágyaidat akarod kiélni, bár a kategóriából másra nem nagyon lehet következtetni..:P

2013. okt. 27. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!