Írna, kedves, aranyos lány?
Btw,azért menő,hogy azok hülyézik a mértéktartóbb embereket meg azokat,akik (lehet) előbb leülnek és bevágják a tananyagot,akik eközben elisszák az agyukat.. No offense,de ha bennem van annyi intelligencia,hogy nem piszkálom őket azért,mert nem úgy élnek,mint én(pedig ehhez több jogom lenne,mert egyenlőre nem az az elfogadott a későbbiekben),akkor ne magyarázzanak már nekem hogy hülye vagyok ők sem. És nem feltétlen nyomorék az ilyen ember,van életem,lesz mit mesélnem nekem is és nem egy unalmas,betokosodott,ronda nyomi vagyok. A különbség csak az,hogy nekem jövőm is lesz,mert Carpe Diem helyett azt is igyekszem építeni. ;)
/akinek nem inge.../
Édesjóistenem xD Egyik komment jobb, mint a másik :D Én szoktam járni bulizni és mégsem vagyok alkoholista (meglepő mi? ugyan..) :D Egyszer talán majd a "nem bulizó" emberek is megértik, hogy a bulizás nem egyenlő a az extrém öngyilkossággal :) Kedvesnek kedves vagyok, aranyosnak is mondhatsz, meg lány is vagyok, szal. ha gondolod írj rám :D 16/l
U.I.: Csak akkor írj rám, ha nem a perverz vágyaidat akarod kiélni, bár a kategóriából másra nem nagyon lehet következtetni..:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!