Sok az ilyen eset, vagy tényleg ilyenek lettek a fiúk?
Egyik nap történt..
Órára mentem, mikor egy srác elém áll, azzal, hogy tetszek a haverjának. Rámutat, a fiú meg zavartan mosolyogni kezd. Egyrészt siettem, másrészt milyen már ez az "udvarlás"?
Annyit mondtam: Oké...köszi.. -és mentem is
Másnap félrehív egy lány osztálytársam. Elmondja, hogy az unokatestvére megállította, mert tegnap a haverjai rákenték hogy tetszik neki egy lány, vagyis én. Hozzátette, hogy aranyos vagyok meg minden, de a haverjainak tetszek, meg hogy ŐK el akarták kérni az ÉN telefonszámomat, attól a lánytól. Ez mi? :D
Tetszik egy srác, odamegyek egy haverjához, hogy adja meg a srác telefonszámát.
1. személyesen kéne ezt, az illetőtől.
2. így honnan tudjam ki ő? csak telefonos zaklatásnak hinném.
veletek elő fordult már ilyen? Tényleg ilyen félénkek a srácok? Vagy mi akart ez lenni? Legalább a nevem kérdezték volna, hogy bejelölne fb-n...
Gimnáziumban egy lány valahonnan megszerezte a számom; hívogatott, meg levelekkel bombázott, amíg finoman le nem állítottam (nem volt az esetem). Szóval a másik oldalon is előfordulnak ilyen esetek.
(26F)
Ne foglalkozz a buta válaszolókkal.
Szerintem igenis igazad van!
Ha már nem tőled merik, hanem az osztálytársadtól, akkor legalább a neved kérdezték volna meg, ez a telefonszámos dolog így tényleg butaság. Nem tudhatod ki hív fel..
Vagy akkor ment volna oda hozzád a folyosón az a srác akinek tetszel, mert másra kenni nagyon gyerekes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!