Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mondja majdnem minden...

Miért mondja majdnem minden srác, hogy imádja a pici csajokat közbe meg a magasokat választják?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy sok fiú azt mondja, hogy milyen aranyosak meg törékenyek meg stb.. Nem mintha ez olyan fontos lenne, sokkal fontosabb a belső tulajdonságok, de velem azért nem jön össze egy fiú sem mert alacsony vagyok, 155 cm. Most csak én nem értem?

2013. okt. 26. 14:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én 170 centi vagyok (lány), ami nem valami magas, és hozzám pl. mégis sok alacsonyabb fiú jön oda. Szóval szerintem nagyon nem érdekli őket, hogy ki mekkora. Biztos nem ez a probléma.
2013. okt. 26. 15:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Én alacsony vagyok és tényleg kellek a fiúknak, úgyhogy hidd el, más a probléma veled ;)
2013. okt. 26. 16:00
 13/18 viktor123456 ***** válasza:
Képet. :-)
2013. okt. 26. 17:05
 14/18 A kérdező kommentje:
Képet eszem ágában sincs kitenni :). köszi a válaszokat blablabla
2013. okt. 26. 17:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Melled van már? :)

Szerintem még túl fiatal vagy bármiféle pasizáshoz.

2013. okt. 26. 17:46
 16/18 anonim ***** válasza:
10-es: adott esetben a férfi dolga önbizalmat építeni. Különben meg kit érdekel van-e egy lánynak önbizalma?
2013. okt. 26. 18:46
 17/18 anonim ***** válasza:
Hát ez nem a magasságtól függ leginkább. Nekem az a kedvencem amikor ezzel jönnek: A férfiak a telt idomokat szeretek nem pedig a csontot az a kutyáknak való! És minden pali mellett ( már akinek jut) azok mellett egy csinos, kisportolt, szép csajt látok. Aki vékony hozzáteszem. Nem anorexiás de vékonynak mondanám! Nekem ez a megállapításom, habár én nem vagyok telt idomú, és innen tudom, hogy mindig minden pasi sunyiban mondja, hogy ő a vékony csajokat szereti, de a nagyvilágnak mást kiabál ki!! Agyfuck!!
2013. okt. 27. 19:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor Te és a többi meg arra válaszoljon, hogy miért nem veszitek emberszámba a 170cm-es vagy ez alatti férfiakat?? Ezért nem kezdek már én sem ilyen 150-155cm- körüli túlnyomórészt magasságmániás nőkkel. 26/f 170cm.
2013. okt. 27. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!