Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha egy nő arra vár, hogy...

Ha egy nő arra vár, hogy olyan kezdeményezzen nála aki tetszik neki akkor lehet, hogy nem talál társat?

Figyelt kérdés

Teljesen kiábrándító ha nekem kell kezdeményeznem. Ez nekem azt jelenti, hogy nem akarnak, nem kíváncsiak rám. Olyanok társaságát viszont miért keressem?

Szimpla érdeklődés még rendben van, azt bárki kezdeményezhet, de ne a nő tukmálja már rá magát a férfira... Elég gáz ha egy nőnek öntömjéneznie kell ahhoz, hogy felfigyeljenek rá.

2013. okt. 24. 23:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2013. okt. 24. 23:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Akkor mosolygok majd. :) Talán a hajamat is elkezdem babrálni... :D

Nem konkrét személyről van szó.

17 vagyok.

2013. okt. 24. 23:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Vigyázz a hajbabrálással, mert ez sokaknál azt jelenti,hogy meg akarod neki mutatni a bélyeggyűjteményedet :)
2013. okt. 24. 23:47
 14/17 anonim ***** válasza:
De ha szemezel vele akkor legalább tudja a srác h bejössz neki. Ha nem tetszel neki vagy nője van akkor meg mit akarsz még tőle? :D
2013. okt. 25. 00:09
 15/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk èn kicsit önbizalomhiányos vagyok de ettől függetlenül férfi (fiú) szóval nekem is kiábrándító lenne ha a lány nyomulma.

Odamenni meg akkor fogok ha látom az érdeklődést.

Ha unottan elbámul mellettem akkor nem zavarom de ha rámnéz,mosolyog,esetleg a haját babrálja stb. akkor próba cseresznye,odamegyek. :)

17/F

2013. okt. 25. 06:10
 16/17 anonim ***** válasza:

"Teljesen kiábrándító ha nekem kell kezdeményeznem. Ez nekem azt jelenti, hogy nem akarnak, nem kíváncsiak rám. Olyanok társaságát viszont miért keressem?

Szimpla érdeklődés még rendben van, azt bárki kezdeményezhet, de ne a nő tukmálja már rá magát a férfira... Elég gáz ha egy nőnek öntömjéneznie kell ahhoz, hogy felfigyeljenek rá."

Akkor had válaszoljak:

Teljesen kiábrándító ha nekem kell kezdeményeznem. Ez nekem azt jelenti, hogy nem akarnak, nem kíváncsiak rám. Olyanok társaságát viszont miért keressem?

Szimpla érdeklődés még rendben van, azt bárki kezdeményezhet, de ne a férfi tukmálja már rá magát a nőre... Elég gáz ha egy férfinak öntömjéneznie kell ahhoz, hogy felfigyeljenek rá.

2013. okt. 25. 08:26
 17/17 anonim ***** válasza:

kérdező! két pasimmal is úgy jöttem össze, hogy én kezdeményeztem. az első pasimnál még vártam, mert a média bele mossa a lányok/nők agyába, hogy csak és kizárólag a fiúnak szabad kezdeményeznie, sőt, van olyan lány, aki azt hiszi, hogy ha már összejöttek, akkor sem kezdeményezhet semmit, még egy telefonhívást sem.

szóval, vártam pár napot, de nem írt. barátnőm mondta, hogy írjak én rá, mert szerinte tetszem neki. ráírtam, beszélgettünk egy órát. utána eldöntöttem: ha ő nem ír rám többet, akkor nem érdeklem. nos, két nappal később rám írt.:) miután összejöttünk, kiderült, hogy csak azért nem írt rám, mert nem kezdeményező típus, félénk, nincsen önbizalma. a második pasimnál (a mostaninál) már teljesen természetes volt, hogy én kezdeményezek. nem mindent én csináltam, de az első lépést igen. az oka ugyanaz volt: a félénkség és az önbizalomhiány.

a fiú, akinek te tetszel, az meg pont azt hiszi, hogy azért nem is nézel rá, mert nem érdekled.

2013. dec. 7. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!