Miért mondja minden fiú/pasi rám azt, hogy aranyos vagyok, cuki és szép? (többi lent)
ha van kedved küldj képet, és kifejtem rendesen a véleményemet.
19/F
Kedves kérdező észrevetted már hogy a nagyon szép lányok mindig olyan pasikkal mászkálnak akik úgy néznek mint akiket egy öntöttvas serpenyővel jól profilon basztak?
na szóval nekik valószínűleg volt egy jó kis kommunikatív képességük és odamentek a legszebb lányhoz és leszólították.
De a többsége a fiúknak, még a jóképűek is akik normálisak annyira gátlásosak, hogy félnek odamenni az igazán szép lányokhoz és megszólítani őket.
Hidd el nekem ha egy kicsit lejjebb adnád beállnál az átlagokhoz akkor tuti 1-2-re lenne barátod.
Kedves utolsó:)
18 éves létemre ,nem a tömeg pasikra hajtok , egy szóval nem említettem azt,hogy a kigyúrt...általad leírt fiúk az esetem. :) Én sem az a tipikus mai "liba" vagyok aminek a többiek itt elkönyveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!