Lányok, titeket elriaszt ha egy fiún acélbetétes bakancs van?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 20:44
11/18 anonim válasza:
Hmm... hosszú hajad van? :3
Amennyiben igen a válaszod, akkor nem zavar, sőt nagyon is tetszik. Ellenkező esetben szerény véleményem szerint elég tré. Rövid hajú rockerek/metalosok... ugyan már! :D
12/18 anonim válasza:
Nem, télen én is abban járok. Persze ha a tirpák skinhead trógerek társulnak hozzá, az már más kérdés :D
13/18 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy munkás vagy...
14/18 anonim válasza:
nem elriaszt hanem csak szimplán undorító.
15/18 anonim válasza:
Ha már itt tartunk... Én is acélbetétesben járok,már vagy 8 éve. Mindig és minden körülmények között. Nem bakancs csak félcipő. Szerintem jól néz ki és baromira kényelmes. Néha megnéznek ugyan de nem hiszem,hogy bárkit is elriasztana. A magam részéről meg kifejezetten döglök a bakancsos csajszik után ;) . Szeretem a rock zenét,de rengeteg stílust meghallgatok. Ja és nem úgy nézek mint aki a kukából mászott ki,az igénytelenség vádja alaptalan lenne velem szemben.
(Részlet,egy acélbetétes bakancsot hordó pasi élete c. művemből :D :D :D )
17/18 anonim válasza:
Engem sem riaszt el, még tetszik is. Főleg ahogy egy előttem válaszolö írta: hoszzú hajjal és persze stílusosan ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!