Srácok! Nektek bejönnek a lovas csajok?
Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 18:51
11/19 anonim válasza:
A lovasoknak köztudottan jobb és feszesebb a fenekük, mint a többi "hétköznapi" lánynak. Csak úgy megjegyezném még! ;)
12/19 anonim válasza:
Engem azért taszítana mert álltalában az ilyen emberek, már-már idegesítően, irritálóan, és elvetemülten rajonganak érte, illetve olyan állat/természet védőkként képzik ki magukat, akik mellett várom az agyhalált. Nincs bajom az állatokkal, a természettel, védjük őket, yeah, de az ilyen emberekkel csak rossz tapasztalatom van. Arról nem is beszélve hogy kva sok időt elvesz.
14/19 anonim válasza:
Szex terén persze, hiszen biztos jól lovagol :D
Amúgy nem kéne, mert az ilyen csajoknak csak a versenyzés meg a lovak körül forog az élete.
15/19 anonim válasza:
Amennyiben nem mániákus lóimádó,akkor nagyon tetszik :)
17/F
16/19 anonim válasza:
Mindig arra gondolok hogy rajtam is lovagolhatna :)
17/19 anonim válasza:
Csak ha alúlról is megülöd a csődört
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
Engem valahogy inkább taszítanak :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!