Miért van az, hogy a 14-17 éves fiúk alacsonyak és vékonyak? Mégha nem is mindegyik alacsony akkor is olyan vékonyak. Nem arra gondolok, hogy mindegyik legyen izmos. Nekem mondjuk a kicsit mackós fiúk is bejönnek.
Azért vékonyak mert:
1) A növés és tanulás elvisz minden tápanyagot az izmoktól,gyors anyagcsere
2) Divat a vékonyság
3) Lusták vagy elégedettek magukkal
4) Ilyen alkatúak
Én is rendesen edzem és eszem,mégis inkább hosszúkás izmaim vannak.Alkat kérdése. Pl. A vállam és a mellkasom széles.
17/F
Szerintem azért nem csak vékony fiúk vannak,
én lassan egy éve kondizok 16/F 185 cm/ 100 kg még inkább kicsit mackós vagyok de még 1 év és már a másikba :D...
1: milyen jogon általánosítasz
2: meg van itt fertőzve mindenki. "Aki erős az biztos kondizik!" ... A nagy lófarkincát! Nézzétek meg az igazi erős embereket (pl. Frank Medrano, ajánlom figyelmetekbe a youtube videóit!), nem ilyen felfújt g*cik, hanem 0% zsír van rajtuk, és arányos, funkcionális izomzatuk van.... Bocs az offért, csak zavar ez a súlyzós hülyeség:D
Ja, 16/F 170cm, 70 kg (izom!), 35-ös kar :S amúgy sztem meg pont h egyre kevesebb a ropigyerek, amióta ez a testépítés elterjedt;))
15-ös engem meg a te hülyeséged idegesít,de nagyon.
Igen,aki rendesen kondizik az erős is.Ismerősöm világéletében kondizott,most 100 kiló mégis 15-ös sorozatokat csinál függeszkedve V-lábemelésből...ami a Fegyenc mesterlépése.
Aki meg csak karmellre gyúr meg töm magába mindent az zsíros.
De az izmot nem lehet felfújni..
Az erő meg a funkcionalitás mindenkinek mást jelent itt bbukik a dolog.
175 cm 70 kiló 35-ös kar? Ott hol az izom?:D Tudod hogy hívjuk mi ezeket? Karácsonyfadísz..
Majd 85 kilósan reklamálj.
Üdv
A futás és a harc már nem erő hanem állóképesség és persze a nagy izommennyiség felesleges hozzá.
Én is kungfuztam évekig,voltak vézna kis emberek akik egy ütéssel eltörtek egy deszkát..
Funkcionalitás a lényeg.
Aki kondizik az nagy súlyt emel de nem lesz sprinter,aki fut az gyors de szétverik,aki harcművész az meg nem fog 100 kg val szériázni fekve.
Külön dolgok,annyi értelme összehasonlígani mint a RALLYET meg Forma 1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!