Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy a 14-17...

Miért van az, hogy a 14-17 éves fiúk alacsonyak és vékonyak? Mégha nem is mindegyik alacsony akkor is olyan vékonyak. Nem arra gondolok, hogy mindegyik legyen izmos. Nekem mondjuk a kicsit mackós fiúk is bejönnek.

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 18:13
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Azért vékonyak mert:

1) A növés és tanulás elvisz minden tápanyagot az izmoktól,gyors anyagcsere

2) Divat a vékonyság

3) Lusták vagy elégedettek magukkal

4) Ilyen alkatúak

Én is rendesen edzem és eszem,mégis inkább hosszúkás izmaim vannak.Alkat kérdése. Pl. A vállam és a mellkasom széles.

17/F

2013. okt. 24. 21:49
 12/24 anonim válasza:

Szerintem azért nem csak vékony fiúk vannak,

én lassan egy éve kondizok 16/F 185 cm/ 100 kg még inkább kicsit mackós vagyok de még 1 év és már a másikba :D...

2013. okt. 25. 19:49
 13/24 anonim ***** válasza:
40%
Lehet, hogy fel kéne keresned egy optikusüzletet. Az Ofotértben most elég jó akciók vannak.
2013. okt. 26. 19:58
 14/24 anonim ***** válasza:
40%
Ennél nagyobb problémád nincs? Ha irritál téged az alacsony fiúk látványa ne nézz rájuk, és kész. Sokan nem tehetnek róla, hogy alacsonyak pl.170cm lettek.
2013. okt. 26. 20:07
 15/24 anonim válasza:
32%

1: milyen jogon általánosítasz

2: meg van itt fertőzve mindenki. "Aki erős az biztos kondizik!" ... A nagy lófarkincát! Nézzétek meg az igazi erős embereket (pl. Frank Medrano, ajánlom figyelmetekbe a youtube videóit!), nem ilyen felfújt g*cik, hanem 0% zsír van rajtuk, és arányos, funkcionális izomzatuk van.... Bocs az offért, csak zavar ez a súlyzós hülyeség:D

Ja, 16/F 170cm, 70 kg (izom!), 35-ös kar :S amúgy sztem meg pont h egyre kevesebb a ropigyerek, amióta ez a testépítés elterjedt;))

2013. okt. 26. 23:33
 16/24 anonim ***** válasza:

15-ös engem meg a te hülyeséged idegesít,de nagyon.

Igen,aki rendesen kondizik az erős is.Ismerősöm világéletében kondizott,most 100 kiló mégis 15-ös sorozatokat csinál függeszkedve V-lábemelésből...ami a Fegyenc mesterlépése.

Aki meg csak karmellre gyúr meg töm magába mindent az zsíros.

De az izmot nem lehet felfújni..

Az erő meg a funkcionalitás mindenkinek mást jelent itt bbukik a dolog.

175 cm 70 kiló 35-ös kar? Ott hol az izom?:D Tudod hogy hívjuk mi ezeket? Karácsonyfadísz..

Majd 85 kilósan reklamálj.

Üdv

2013. okt. 27. 01:27
 17/24 anonim válasza:
Nekem lábam nagy inkább te agytraktor-_-
2013. nov. 1. 12:36
 18/24 anonim válasza:
15ös vagyok... Karácsonyfadísz xD ez igaz és sajnálom is...de nekem nem szabad gyúrni.....mert edzésen (harcművészet) rengeteg arc van, akik hihetetlen erősek (ütés rugás tolás stb mindenben) és gyorsak is mint a villám. Vannak, akik erősek, de belassultak: ők a kondisok...ez az egy hátulütője....de az első csoportban lévőknek nincs nagy izomzatuk, és mégis nagyon kemények....azt vettem észre h amíg kondiztam (teljesen naturál) és nyújtottam rendesen utána, belassultam még is....ezért mondom h a nagy izom nem minden, csak az előbb szarul, támadóan fogalmaztam :/
2013. nov. 1. 12:52
 19/24 anonim válasza:
Ja és mellékesen.... 170cm-rel és 85 kilóval szerinted hogy fogom 1 perc ALATT lefutni a 400m-t? Mert szerintem az erő robbanékonysággal és gyorsasággal párosul....
2013. nov. 1. 13:00
 20/24 anonim ***** válasza:

A futás és a harc már nem erő hanem állóképesség és persze a nagy izommennyiség felesleges hozzá.

Én is kungfuztam évekig,voltak vézna kis emberek akik egy ütéssel eltörtek egy deszkát..

Funkcionalitás a lényeg.

Aki kondizik az nagy súlyt emel de nem lesz sprinter,aki fut az gyors de szétverik,aki harcművész az meg nem fog 100 kg val szériázni fekve.

Külön dolgok,annyi értelme összehasonlígani mint a RALLYET meg Forma 1-et.

2013. nov. 1. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!