Szerintetek baj ha tetszik nekem?
Figyelt kérdés
Most vagyok 9.-es és már első pillanattól kezdve tetszik egy fiú de neki van barátnője, de én egyáltalán nem nyomulok rá nem is beszélünk még csak köszönő viszonyba se vagyunk csak néha nézem egy kicsit(mivel tetszik nekem)szóval ez ilyen titok szerelem..szerintetek ez baj?2013. okt. 24. 17:30
3/3 idlib válasza:
Hát mivel van barátnője, es mivel nem is ismered mert köszönőviszonyban sem vagytok akkor azt en nem neveznem szerelemnek. Inkább a külsője/kinézete tetszik. Probáld meg megismerni, úgy közelebb kerülhetsz hozzá, megismerheted. Azonban tényleg ne nyomulj rá. Magadat hoznád kínos helyzetbe, mivel neki barátnője is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!