Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Amikor azt mondják küldj...

Amikor azt mondják küldj jeleket annak aki tetszik akkor mit értenek a jelek alatt?

Figyelt kérdés
Vagyis mit kellene pontosan csinálnom? Mi számít jelnek és nem csak barátkozásnak? Nem akarom, hogy azt higgye az illető, hogy csak barátkozni akarok.Nagyon bizonytalan vagyok, ez az első eset, hogy bejön valaki nekem...

2013. okt. 23. 13:58
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Gabona kört, hó angyalkát stb-stb!
2013. okt. 23. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

-szemezés

-szemezéssel egybekötött mosolygás

-hajbirizgálás

-szájharapdálás

és egyéb kutya f asza.

2013. okt. 23. 14:00
 3/7 anonim ***** válasza:
mosoly
2013. okt. 23. 14:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Első válaszoló nagyon vicces vagy mondhatom... Amúgy köszi a választ...
2013. okt. 23. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Rajzolj le néhány jelet, külön-külön kis cetlire. Add oda szó nélkül az illetőnek. Majd ha megkérdezi, hogy mik ezek a jelek, megmondod, hogy nekem azt mondták, küldjek neked jeleket, ha tetszel.

Hidd el a hatás nem marad el!

2013. okt. 23. 14:54
 6/7 anonim ***** válasza:
A szemkontaktus a legfontosabb. Ösztönösen jönni fog, pár másodperc után le fogod sütni a szemed :) Olvasgass testbeszéd témakörben, Google-ben mindent megtalálsz.
2013. okt. 24. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
az #5os valasz nagyon tetszik! :D csajkent modom hogy ha bejonnel akkor tuti jot nevetnek es plusz pont lenne :D
2013. okt. 27. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!