Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Általában mindig köszön, a...

Általában mindig köszön, a nevemen szólít, máskor pedig mintha észre se venne, átnéz rajtam mint egy üvegen?

Figyelt kérdés

...és nem is köszön.

Amúgy közvetlen fajta, néha oda jön hozzám beszélgetni, megérint, érdeklődik, kedves velem, udvarias.

De ezt, hogy néha nem köszön, úgy megy el mellettem, és mászkál tovább, hogy ott vagyok!nem tudom mire vélni.

Már-már olyan érzésem van, mintha direkt csinálná, pedig biztos, hogy a látóperifériáján belül vagyok. Egyébként ilyenkor várok egy kicsit, aztán én szoktam köszönni...

2013. okt. 23. 17:41
 1/6 anonim válasza:
Szerintem csak fel akarja hívni magára a figyelmed
2013. okt. 23. 17:48
 2/6 anonim válasza:
És mi a kérdés?
2013. okt. 23. 17:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Emiatt nem tudom eldönteni, hogy tetszem-e neki. Mert ez hidegsége megzavar.
2013. okt. 23. 18:02
 4/6 anonim válasza:
honnan ismered, hol szoktatok találkozni, hány évesek vagytok?
2013. okt. 23. 18:40
 5/6 A kérdező kommentje:
én 20, ő 21, minden nap látjuk egymást
2013. okt. 23. 22:35
 6/6 anonim válasza:

velem is ezt csinálja egy pasi, átérzem, hogy milyen ez a bizonytalanság. nekem azt tanácsolták a barátaim, hogy találjak ki valamit, amiért a segítségét kérem... de hát én nem vagyok ilyen kezdeményezős. inkább várok arra, aki nem lesz gyáva kimutatni/mondani érzéseit.

nem lehet, hogy a társaságod miatt nem akar néha "zavarni"?

2013. okt. 23. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!