Szerintetek minek kéne ahhoz történnie, hogy az itt panaszkodó normális lányok és ugyanilyen srácok végre egy társaságba kerüljenek?
Nem tudom megfejteni minek kéne ahhoz történnie, hogy az olyan kérdéseket kiíró srácok és lányok, akik magukat a visszahúzódóbb, nem bulizósabb, szorgalmas, monogám embertípushoz sorolják, egy társaságba kerüljenek, ahol normálisan lehetne ismerkedni. Komolyan szervezek már egy ilyen tábort, mert rossz nézni, hogy az emberek mennyire elmennek egymás mellett.
Kort és nemet írjatok, mert hátha tudnak egymásra ráírni itt az emberek és ismerkedni :-)
Jó ötlet lenne,ha elmennének rá az emberek.Amúgy meg hiába vagyok én normális.Reggeltől késő délutánig dolgozok.Hétvégén is valamit ügykököd.Reggel utazásnál azért nem szeretnek ismerkedni a nők mert még fáradtak,este meg azért mert már fáradtak....Máskor nem igen van lehetőségem olyan nővel beszélni aki tetszene is
20F
támogatom az ötletet, de nem a nyafogók miatt, hanem mert tényleg ez van a mi világban, hogy csak azok tudnak párt találni aki minden buliban benne van, részegre issza magát, vagy jó családba született, de nem mindenki ilyen, vannak akik csalódtak és már félnek a visszautasítástól, ezért nem kezdeményeznek, vagy egyszerüen visszahúzódóak, de nekik is ugyanúgy hiányzik hogy szeressék őket és ők is szerethessenek valakit
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!