Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan keltsem fel az érdeklőd...

Hogyan keltsem fel az érdeklődését?

Figyelt kérdés
15 èves lány vagyok,ès van egy srác az osztályban aki tetszik,de rám se néz.Hogyan keltsem fel az érdeklõdését?Ma mertem rá elõször ráírni facebookon.

2013. okt. 22. 23:06
 1/4 anonim válasza:
Ha az osztályból tetszik valaki, az elég nehézkes, mert ugye ha valami balul sül el, akkor jól megszívod. Ott lesz,minden egyes nap. Na, de. Lehet, h. nagyon visszahúzódó típus vagy,nem tűnsz ki a tömegből, ezért van, h. "rád se néz". Ősrégi trükk, de ezt próbáld ki: ha együtt vagytok az osztályban, vagy találkozol vele, nézz a szemébe, mosolyogj egy kicsit és várj,míg ő szakítja meg a szemkontaktust.Ezzel mély benyomást kelthetsz, mert az emberek általában nem néznek sokáig egymás szemébe.Osztálytársak vagytok, köszönnie mindenképp kell, gondolom, akkor bejátszhatod ezt. Mit írtál neki? Válaszolt?
2013. okt. 22. 23:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen válaszolt és beszélgettünk is meg minden.:) De úgy válaszolt hogy általában csak ilyen 2 szavas válaszokat csak néha volt az hogy mondatban válaszolt és néha egy smileyt rakott oda.Félek hogy csak untatom.Megpróbálok a szemébe nézni köszönöm!:)
2013. okt. 22. 23:17
 3/4 anonim válasza:

Jajj, te lány :)) annyira ismerős ez a helyzet! Ugyanígy voltam egy sráccal. Nagyon tetszett, egy koliban voltunk, azt sem tudtam,kicsoda-micsoda. Én jelöltem be, majd rá is írtam (nagyon sokáig unszoltam magam erre, mert amúgy soha nem ismerkedem ). Ráírtam. Válaszolt, kedves volt... de csak olyan udvarias kedves. Megijedtem, elkeseredtem, békén hagytam. Utána minden találkozás elég kínos volt vele...mindig köszönt, meg mosolygott is. Bnőm szerint tetszettem neki, de nem értettem, akkor miért nem kezdeményez, elvégre is ráírta, az ég szerelmére! de nem tett semmit... na,mind1. Ha buliban összefutottunk,egyfolytában bámult, ha buszon együtt voltunk, addig nézett, míg rá nem néztem, és köszönhetett...fura az egész. A lényeg, h. a pasik írásban nem valami nyíltak, és utálnak gépelni :)

Hagyd a facebookot és személyesen varázsold el :)))

2013. okt. 22. 23:26
 4/4 A kérdező kommentje:
De jó!:) Bárcsak ugyanez megtörténne velem is.:) Akkor lehet hogy tényleg utál gèpelni.:) Köszönöm szépen!!:)
2013. okt. 22. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!