Hogyan keltsem fel az érdeklődését?
Jajj, te lány :)) annyira ismerős ez a helyzet! Ugyanígy voltam egy sráccal. Nagyon tetszett, egy koliban voltunk, azt sem tudtam,kicsoda-micsoda. Én jelöltem be, majd rá is írtam (nagyon sokáig unszoltam magam erre, mert amúgy soha nem ismerkedem ). Ráírtam. Válaszolt, kedves volt... de csak olyan udvarias kedves. Megijedtem, elkeseredtem, békén hagytam. Utána minden találkozás elég kínos volt vele...mindig köszönt, meg mosolygott is. Bnőm szerint tetszettem neki, de nem értettem, akkor miért nem kezdeményez, elvégre is ráírta, az ég szerelmére! de nem tett semmit... na,mind1. Ha buliban összefutottunk,egyfolytában bámult, ha buszon együtt voltunk, addig nézett, míg rá nem néztem, és köszönhetett...fura az egész. A lényeg, h. a pasik írásban nem valami nyíltak, és utálnak gépelni :)
Hagyd a facebookot és személyesen varázsold el :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!