Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem? (meleg téma)
Szerelmes vagyok egy fiúba a suliból, aki fölöttem jár. Eddig még nem beszéltem vele(csak néha szemesztünk egymással), de le szeretném szólítani és bevallani neki, hogy szeretem. Szerintetek hogy mondjam el, hogy szeretem.
17/f
Csak értelmes válaszokra vagyok kiváncsi!
Szerintem suli után hazafele menet menj vele, ha persze ő egyedül szokott hazamenni, és akkor tudtok nyugiba beszélgetni, akár kávézni is el tudod hívni. Vagy ha nem ez a helyzet, akkor suliban, amikor egyedül van kérdezd meg, hogy beszélgethettek-e, meg, valóban, a dicséréssel igen hamar jó eredményt érhetsz el. (Fene a hiúságunkat :P)
Mindenféleképpen kérünk beszámolót!!!
19 mf
Ha ő is meleg, akkor nem kell stresszelned, hívd meg valahová s mond meg neki hogy hogy szereted.
Ha nem tudnád hogy meleg nyilván görcsösebb téma lenne, de így sima ügy, fel a fejjel!
19F
Egyet értek a fentiekkel. Bár, ha ő is meleg sem egyszerű mindig elmondania az embernek, hogy mit érez, de megbánod, ha nem teszed meg :/
Engem meg sem kellene hívnod, csak egyszerűen szünetben félrehívni, (fenti ötlet alapján) hazafelé közölni...
Akárhogy is, HAJRÁ! ! !
NE facebook-on írj. Az olyan távoli, meg egyébként is béna dolog.
Élőben tedd inkább. Támogatom a suli utáni séta ötletét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!