Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Hogyan mondjam el neki, hogy szeretem? (meleg téma)

Figyelt kérdés

Szerelmes vagyok egy fiúba a suliból, aki fölöttem jár. Eddig még nem beszéltem vele(csak néha szemesztünk egymással), de le szeretném szólítani és bevallani neki, hogy szeretem. Szerintetek hogy mondjam el, hogy szeretem.

17/f

Csak értelmes válaszokra vagyok kiváncsi!

2013. okt. 22. 16:19
 1/10 anonim ***** válasza:
ő is meleg? mert ha nem tudod akkor belese kezdj
2013. okt. 22. 16:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen, ő is meleg.
2013. okt. 22. 16:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenképp facebook-on, vagy személyesen beszélj vele, hogy régóta figyeled, olyan kedves, és aranyos. (dícsérgesd, attól olvadni fog :$) Utána azért többet beszélgess vele, majd 1 hét után ha nagyon jóba lesztek, akkor mond el neki, hogy kedveled, vagy akár egyből. Nagyon drukkolok neked! :)
2013. okt. 22. 16:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem suli után hazafele menet menj vele, ha persze ő egyedül szokott hazamenni, és akkor tudtok nyugiba beszélgetni, akár kávézni is el tudod hívni. Vagy ha nem ez a helyzet, akkor suliban, amikor egyedül van kérdezd meg, hogy beszélgethettek-e, meg, valóban, a dicséréssel igen hamar jó eredményt érhetsz el. (Fene a hiúságunkat :P)

Mindenféleképpen kérünk beszámolót!!!

19 mf

2013. okt. 22. 19:40
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha ő is meleg, akkor nem kell stresszelned, hívd meg valahová s mond meg neki hogy hogy szereted.

Ha nem tudnád hogy meleg nyilván görcsösebb téma lenne, de így sima ügy, fel a fejjel!

19F

2013. okt. 23. 07:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyet értek a fentiekkel. Bár, ha ő is meleg sem egyszerű mindig elmondania az embernek, hogy mit érez, de megbánod, ha nem teszed meg :/

Engem meg sem kellene hívnod, csak egyszerűen szünetben félrehívni, (fenti ötlet alapján) hazafelé közölni...

Akárhogy is, HAJRÁ! ! !

2013. okt. 23. 11:33
 7/10 anonim ***** válasza:
hát szerintem előbb inkább haverkodj össze vele és ha tuti meleg, akkor mondd el neki. azzal hogy ismeretlenül elé állsz szerintem nem fog tudni mit kezdeni. esetleg ha tényleg tetszel neki és nem csak bebeszéled.
2013. okt. 28. 12:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Rá szeretnék írni facebookon.. de kb. mit írjak neki? és ost őszi szünetben gondoltam, hogy lehívom a városba, ott mit csináljunk??
2013. okt. 30. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
azért ennyi kreativitásod lehetne, hogy hova hívd...sörözni, kávézó, séta... de előbb inkább dumáljatok mert akkor legalább nem élőben lesz ciki ha lekoptat
2013. nov. 1. 22:06
 10/10 anonim válasza:

NE facebook-on írj. Az olyan távoli, meg egyébként is béna dolog.

Élőben tedd inkább. Támogatom a suli utáni séta ötletét.

2013. nov. 3. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!