Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lány odavan értem, de a...

A lány odavan értem, de a mostani kapcsolatából nem lép ki miért?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt, igaz nem rég ismerjük egymást, több mint fél éve van egy kapcsolata, de amióta engem ismert rengeteged beszéltünk skypen, és amikor találkozunk különös szikra van köztünk..

Már feltett olyan feltételezéseket, mi lenne ha miattam otthagyná a srácot, stb...

Mondtam, hogy nem tudom.... de nekem nem közömbös ő

Erre ő is mondta én se vagyok közömbös.

Erre aztlátom facebookon hogy küldözget neki a mostani párja szíveket stb, és ő gond nélkül az összesre odaír ő is egy szívet, vagy hogy ő is szereti(de közbe velem kavar, és mondogatja hogy nem szereti elakarja hagyni. . stb)

ilyenkor mit tegyek?

hagyjam a pi*be a csajt mert velem is ezt fogja tenni vagy mit csináljak?

2013. okt. 22. 01:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Annyira nem vagyok kocsog, meg amugy is a legtobb dolgot skypen, szoban vagy szemelyesen beszeltuk.

Igaz van par irasos bejegyzes is, a mi beszelgeteseinkbol....de akkor is.....

2013. okt. 22. 20:09
 12/14 anonim ***** válasza:
Mert azért annyira nincs oda érted.
2013. okt. 24. 12:00
 13/14 anonim ***** válasza:

ez csak egy csinos kur_a csak kihasznalja a szepseget vagy mit tudom en lehet csak neked jon be stb de hagy a csaj mert eszt veled es meg tobb 100 pasival is elfogja jatszni csak gyere vele ossze

hagyd a fracba esz a kis csitrit

2013. okt. 24. 21:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Jajj, de ismerős. Három évig voltam így szerelmes egy lányba, három évig vártam rá. Sok szavával arra utalt, hogy megéri rá vágni. Most februárban szakított vele. Elhívtam randizni igent mondott, 4 nappal randi előtt nem volt elérhető, írt egy kedves üzenetet majd jelentkezik hagyjam békén. Majd egy nappal randi előtt írt, hogy csak barátok, meg a többi blabla, nem érdemel meg(lelkizés, önigazolás). Nem éri meg várni rá, ha tényleg téged akarna, ott hagyná a pasiját. De ha mégis megtenné gondold végig, nem tenné ezt meg veled ugyanígy, ha összejönnél vele? Egy jó tanács, semmiképp se várj rá, ne légy olyan hülye mint én.
2013. okt. 26. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!