A vonaton majdnem minden héten látok egy lányt, hogy csábíthatnám el?
Figyelt kérdés
Szép csaj, egy 10-es skálán 3-mal jobb csaj.
És kb 10 évvel fiatalabb mint én.
De nagyon tetszik.
2013. okt. 21. 23:53
11/17 anonim válasza:
Minden megállónál menj el mellette (mintha mindig felszállnál), pár nap és ő fog megszólítani (meg még lehet egy páran :D), biztosan felkelted az érdeklődését.
közbe nézz mindig rá, ha visszanéz rögtön elfordulsz és gyorsan elmész.
Szólj ha bevált.
12/17 A kérdező kommentje:
nagyon kreatívak vagytok.
ennél még az is jobb hogy csak ülök 1 helyben, és ha kisiklik a vonat, akkor őt mentem meg először. nem?
2013. okt. 22. 11:13
13/17 A kérdező kommentje:
Nem dugni akarok vele. De a kisugárzása nagyon bejön.
2013. okt. 22. 11:15
14/17 anonim válasza:
Szóval ha rádmászna akkor ledobnád magadról?
15/17 anonim válasza:
Mi? Megmented és semmi halálos csók? Semmi nagyjelenet? Rögtön dobod a csajt és rohansz vissza a kallerért?
16/17 anonim válasza:
Jaj könyörgöm, nem lehetsz olyan nagyon fiatal már, ha a csajnál 10 évvel idősebb vagy, szóval legyen már ennyi problémamegoldó képességed. Gondolom utas vagy, szóval ülj oda hozzá és kezdj el vele beszélgetni, akármiről, ha érdekled örömmel fog veled társalogni, ha nem, úgyis észreveszed. De ezt a "te is ezen a vonaton utazol?" dolgot hanyagold, mert nagyon gáz. Én szívesen ismerkedek vonaton, de ha valaki ezzel akarna megszólítani nem gondolnám 100-asnak...
17/17 A kérdező kommentje:
Nem lehet, a vonaton minden széken ülnek.
ilyen kis piros vonat.
megszólalok mindenki rám néz.
2013. okt. 23. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!