Mit tegyek? Ez helyes?
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok egy fiúba, de nem mondtam el senkinek. Nem merem. Inkább magamba folytom és nem csinálok semmit, csak néha rá pillantok, ha kimindják a nevét összerezdülök, ha rám néz lesütöm a szemem. Ennyi. Viszont van lét bökkenő. Az gyik az, hogy szerintem elég fiatalok vagyunk (13/L, de az osztálytársaim már "járnak" fiúkkal..) a másik, pedig,az hogy lehet hogy nem érez irántam semmit és ezt nem is fogom meg tudni mert nem mondtam el senkinek.... Magamba folytsam?2013. okt. 21. 22:08
1/5 anonim válasza:
ne! az a legrosszabb, amit tehetsz
3/5 A kérdező kommentje:
Nem merem mert van ennek egy előzménye még egy két évről.. kinek mondjam el? és ha ez csak egy érzelmi akármi : /
2013. okt. 21. 22:19
4/5 anonim válasza:
Ne mondd el senkinek, mert csak jól kibaxódsz. (tapasztalat)
5/5 anonim válasza:
Nem kell mindenkinek elmondani. De neki elmondhatod. Igazából nagyon vesztenivalód nincs, nem? ;) Ha mást nem, hát megkönnyebbülnél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!