Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok mitől lesz számotokra...

Csajok mitől lesz számotokra egy pasi csak barát, és mitől lesz vonzó, és érdekelt?

Figyelt kérdés
Erre nagyon kíváncsi vagyok.
2013. okt. 21. 20:32
 1/8 anonim válasza:
Ezt nem lehet megmagyarázni. Teljesen szubjektív, hogy kinek mi tetszik és mi nem. Ha megvan a kémia, akkor nem sokat számít a külső!
2013. okt. 21. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Nálam például kizáró ok a barna haj és szem. Pontozzatok le, de már úgy vagyok vele, hogy a rap is.
2013. okt. 21. 20:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Most nem a barna hajra vagyok kíváncsi,hanem belső tulajdonságokra,testbeszédre,stb. ilyenekre
2013. okt. 21. 20:37
 4/8 anonim válasza:

A lányok számára azok a vonzó(bb) pasik, akik kicsit leszarják a csajokat. A lelkizős, megismerős, mindig szoilgálatra készen állók azért nem jók, mert nincs bennük kihívás.

A kissé hűvösebben viselkedő (vissza nem hív, nem ír fb-on egyből...) pasik izgisebbek, mint akik egyből ugranak.

21/l

2013. okt. 21. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Sajnos úgy látom, hogy a külső elég meghatározó. Legalábbis még egy lány sem talált vonzónak.
2013. okt. 21. 20:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát, nekem ha vissza nem ir egyből,vagy nem jelentkezik hamar, akkor elfelejtem ,elvégre nehogymár arra várjak,hogy válaszra méltasson.Nyilvánvalóan nem azért akarok vele beszélni,hogy fél évet várjak egy egy tőmondatra...elvégre az én időm is fogy.Szóval nem minden lánynál jön be a várakoztatás:D Attól lesz érdekelt,ha egy kicsi jelét adja annak hogy érdeklem, de nem tulzottan.Itt nem az ir,nem ir-re gondolok,hanem a bókokra pl.
2013. okt. 21. 20:50
 7/8 A kérdező kommentje:

Na már is két ellentét......

Ebből gyere ki jól

2013. okt. 21. 21:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Nalam pl ha adott egy srac, jofej, lehet vele hulyulni meg szorakozni es jol nez ki , ra csak baratkent gondolok mert hianyozna a komoly beszelgetes. Nekem a "tokeletes ferfi" kicsit kettos (fonyos h nem ketszinu) , tehan orultkodni is lehet vele es komolysn beszelgetni is. Ezen kivul a hasonlo erdeklodesi kor baratsaghoz es kapcsolathoz is kell. Aztan, azonos ertekrend nelkul lehetunk vkivel haverok, viszont a kapcsolat kizarva. Kapcsolathoz muszaj hogy azonos ertekrendje legyen a parnak

amit leirtam mindenkire mashogy ertheto, de azert remelem segitett :)

2013. okt. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!