Szerintetek az milyen ha flörtölök egy lánnyal pár hete, és ö ismerkedik mással is? Lehet komolyan venni?
Ha jól értem... Van egy csaj, akivel soha nem találkoztál, beszélgettek üzenetben, néha üzenetben flörtöltök. Ez a csaj személyesen közben találkozgat más pasikkal, akiket lát is, akik elhívják ide-oda, esetleg, és akiket meg tud érinteni.
És szerinted a csaj r-bancos.
Remélem érted, hogy konkrétan melyik részével van problémám.
10, ez azért nem ilyen egyszerű, mert volt korábban egy csaj, akivel fél évig (!) csak chateltünk, utána találkoztunk, és le is feküdtünk, majd jártunk egy darabig. De volt, akinél már a 3. napon megemlítettem a randit, és azt mondta, hogy ne siettessem. Én kb. néhány nap alatt megemlítem általában, de ez egy olyan szitu, hogy a butább lányoknál, akiket el lehet csábítani, nem ér semmit. Lehet, hogy te vagy a jobb, de hazafelé menet leesett a buszról, felsegítette valaki, aztán beleszeret... De az ilyeneket inkább kerülöm.
11, nem jól érted. Én is találkozok személyesen nőkkel, és néha nyomulnak is, de ha beszélgetek valakivel akár élőben, akár üzenetben, akkor engem más nem tud érdekelni. Azért ismerkedem vele, mert ő kell. Ha nem kell, el se kezdek ismerkedni. Szóval ez egy ilyen helyzet, ez régen nem volt így, hónapokat lehetett beszélgetni valakivel, majd randi, így csináltam, de ma már nem lehet, vagy nagyon ritka esetben.
1.Ha még nem stabil a kapcsolat, akkor bármikor kiléphet bármelyik fél, ez ellen nem tudsz tenni semmit. Mindamellett egy egészséges párkapcsolatban nincs helye harmadik embernek, csak akkor, ha valami nem működik jól.
2.Valóban nem mindegy, hogy kivel mekkora tempóban haladsz előre. Ebben az esetben nagyon úgy tűnik, hogy túl lassú voltál. De épp ezért írtam, hogy lépj azonnal és kiderül van-e még esélyed.
3.Én se tartok több vasat a tűzben, de ez nem jelenti azt, hogy más sem. Ez megint olyan dolog, ami ellen nem tudsz tenni, max. annyit, hogy Te leszel a legvonzóbb a lány számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!