Beleszerethet az ember a legjobb barátnőjébe, ha nincs ellenére egy lány&lány kapcsolat?
Figyelt kérdés
Mármint...azt hiszem, hogy beleszerettem a legjobb barátnőmbe, lány létemre+ osztálytársak vagyunk.
Szerintetek ez lehetséges, ha én is úgy indultam mint mindenki, azaz hetero-ként? Monduk, most így átgondolva, a csajokat mindig jobban megnéztem, mint bármelyik fiút.
(Ő bisex, az nem akadály)
Esetleg volt ilyenre példa itt, GYIK-en?
2013. okt. 21. 00:21
1/7 anonim válasza:
Hát akkor hajrá!
Néha vegyetek majd be engem is a játékba! :DD
f
2/7 anonim válasza:
Nem. Osztálytárssal soha nem járunk!
3/7 anonim válasza:
Üdvözöllek nehéz életünkbe, mi akik a nőkhöz vonzódunk. Leszbikus vagy. Barátkozz a gondolattal.
4/7 anonim válasza:
Miért ne? :-) Hajrá, sok sikert!
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok sem leszbikus, sem biszex, de akkor is elmondom a véleményemet. :P Ugye mi nők/lányok mások vagyunk mint a fiúk, gondolok itt most a lelki világunkra. Emocionálisabbak vagyunk, ez tény. Valahol régebben olvastam egy hasonló dolgot és ott konkrétan egy szexuál pszichológus írta le a véleményét. Ilyen esetekben nem kell konkrétan arra gondolni, hogy leszbikus vagy, esetleg bi, mert a nők a legjobb barátnőjükkel nagyon különleges kapcsolatot tudnak kialakítani. Nekem is volt egy legjobb barátnőm még régen, rettentően közel álltunk egymáshoz, már-már azt hitték az emberek, hogy mi járunk. Szóval több mint valószínű, hogy nálad is ennyire mélyek az érzések. Az, hogy mindíg is jobban megnézted a csajokat mint a pasikat ez megint nem jelenti azt, hogy a saját nemedhez vonzódsz. Én is mindíg jobban megnéztem a csajokat mint a pasikat, pusztán csak azért, mert jobb alakja volt mint nekem, vagy egyforma nacink volt, de a másiknak pl. jobban állt, szebb volt a haja... Érted? Ezzel nem azt mondom, hogy gáz homonak lenni és le akarlak beszélni, mert nem. Csak nem muszáj rögtön azon izélni, hogy meleg vagy-e vagy sem... Viszont, ha végül mégis leszbikus, vagy bi lennél, akkor pedig azt mondom, hogy a legjobb barátnpddel ne akarj kapcsolatban lenni. Ne akarj egy barátságot tönkretenni. Mégha össze is jöttök és végül szétmentek, azzal vagy elveszíted a legjobb barátnpdet, vagy oké, maradtok csak barátok, de az már nem lesz olyan, mint a kapcsolat előtt... Ezeken gondolkodj el egy picit, hogy megéri-e...
6/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Hogyha 20 alatt, akkor szerintem még lazán rájöhetsz, hogy leszbikus/biszex vagy. Igazuk van egyébként az előző válaszolóknak, hogy mielőtt bármit is lépsz, gondold át, hogy megéri-e, mert lehet, hogy a barátságotok rovására fog menni.
19/L
7/7 anonim válasza:
szerintem ha bi a csaj és jó barátnőd akkor nyugodtan megbeszélheted vele h neked lehet h tetszik... Vagy kérdezd meg tőle hogy tetszenél neki amúgy, ha te is olyan lennél mint ő (ha ezt eddig még nem tetted meg) ha igen a válasz, biztos hogy nem fog visszautasítani, mindössze az kell hogy te kezdeményezz. Én pl biszex létemre egy nagyon jó barátnőmre aki az osztályomba jár nem nyomulnék rá, mert úgyhiszem h a pasikhoz vonzódik. Viszont ha megtudnám hogy ez lehet nem így van, akkor rögtön másképp gondolkoznék. És ha szeretitek egymást nem fog tönkre menni a barátságotok emiatt. Volt olyan barátnőm akivel nagyon jóban voltam, és aztán picit össze is jöttünk (csók, petting, stb) és aztán nagyon kiborultunk egymásra. De aztán kibékültünk és nagyon jóban vagyunk a mai napig, ő az egyik legjobb barátnőm és viszont :)) szóval azt mondom mindenképpen próbáld meg, biztos (98% kétszázalékot pedig sztem nyugodtan kockáztathatsz) tetszeni fog az ötlet a barátnődnek :3 csak ne légy nyuszi bátorság... én repkednék az örömtől ha ezt valaki megtenné ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!