Normális Férfival ismerkednék? Nem csak kapcsolat céljából!
#8-as
Először is a csaj kezdeményezett azzal, hogy kiírta a kérdést és aki válaszol erre az már csak követi az eseményekben, de ugyanakkor dominálhatja a beszélgetést a továbbiakban.
A másik pedig, hogy az ismerkedés nem kapcsolat céljából(a kérdező részéről) és az udvarlás(a te részedről) valahogy nem fedi egymást.
A 11.-dik hozzászólás amit a kérdező írt számomra megint csak rejtély, hogy igazat adott egy olyan kommentnek ami nem is a kérdéshez kapcsolódik.
Felmerül bennem egy kérdés amire remélem választ kapok a kérdés kiírójától.
Baráti vagy párkapcsolati ismerkedést szeretne?
Ha az első akkor akár ő is keresheti a másikat, ha a második akkor lenne érvényes ami a 8.-ik hozzászólásban le van írva.
Ha megkapom a kérdésre a válasz akkor levonom a következtetéseket és lépek az ügyben addig pedig csak a #6 hozzászólásával tudok védekezni, hogy ez is egy ilyen eset lenne, ha belefognék.
#7 voltam
"Nem csak kapcsolat céljából!"
Tehát ha nem alakul ki semmi de jól kijövünk lehetünk barátok!
Elég társasági ember vagyok és szeretek új emberekem megismerni!
Megismeri a nézetüket,személyiségüket!
Beszélgettél mostanában az átlag 10-en vagy 21-22 évesekkel? Hát nekem volt párhoz szerencsém! És nem igazán egy az értékrendünk!
Persze biztos van kivétel!
? Normális az, aki normálisnak tartja magát? :)
Én szerintem nem vagyok az. És ha az átlagember az ún. normális ember, akkor kifejezetten örülök, hogy nem vagyok normális. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!