Létezik olyan, hogy a fiúk félnek a túl "tökéletes" lányoktól?
Nem tartom magamat tökéletesnek, de a környezetemben élő fiúk/férfiak, mind ezt mondják. Nem tagadom, tényleg elég csinos vagyok. Magas, csinos testalkatú, szőke, türkizkék szem. Esztétikusan, nőiesen öltözködöm. Szép arcom van, csak minimális sminket használok. Nagyon vidám vagyok, szeretek beszélgetni, nyílt vagyok mindenre. Nem az a tipikus korombeli lány. Plázázás helyett inkább sétálok a városban, kirándulok. Intelligens, művelt vagyok. Nagyon jó gimnáziumban vagyok végzős. Rendszeresen sportolok. Eddig két barátom volt. Mind ketten azt mondták a kapcsolatunk végén, hogy ha már fele ilyen "tökéletes" barátnőt találnak ezek után, boldogak lesznek.
De valamiért mégsem talál rám fél éve a szerelem. Először még nagy hévvel vetik bele magukat a pasik az ismerkedésbe, de miután megismernek, belelátnak a személyiségembe, alább hagy az érdeklődés, és egyik pillanatról a másikra örökre eltűnnek szó nélkül. Nem igazán értem miért van ez így, ha a külső vélemények alapján nincs velem baj, sőt!
A 4. Hozzászólás nagyon igaz.
Én még hozzátenném azt is, hogy fél év az nem olyan sok, pláne ha végzősként sok időt fordítasz az iskolára. Ne add magad könnyen, idővel szerencséd lesz.
Persze. Ha minnél jobban bejössz egy srácnak, annak annál nagyobb bátorság kell neki, hogy randit kérjen. Ha pedig nincs, vagy csak negatív tapasztalata van a lányokkal (pl.:visszautasítás), akkor már a veled való beszélgetés (lehetőleg értelmes, egybefüggő mondatokkal) is elismerésre méltó teljesítmény a sráctól... ezek után gondolom nem kell elmondanom, hogy mi a helyzet ugyanennél a fiúnál, randikéréskor...
Mindez szemelyes tapasztalat.
Amúgy a leírásod alapján én is ezt mondtam volna neked a volt barátaid helyében.
Azt, hogy miért lett vége a két kapcsolatodnak, ne tőlem kérdezd, még nem volt ilyen tökéletes barátnőm, ahogy a két volt barátod mondta.
16f
"Nem tartom magamat tökéletesnek"
"Nem tagadom, tényleg elég csinos vagyok."
"Szép arcom van"
"Intelligens, művelt vagyok"
Nem tartod magad kissé beképzeltnek? Mert úgy látom, önbizalomban nálad nincs hiány...
nem ismerlek nem tudok véleményt alkotni, de leírásod alapján a külsőddel nincs baj tehát csökkent a lehetőségek köre, csak vaktába tudok találgatni :
1. Lehet ez a baj h joban megismernek és a fantasztikus külsőd kevés ha megismerve kiábrándító vagy pl: kibirhatatlan,okoskodó,uralkodó,hisztis, unalmas, döntésképtelen,gyerekes....sorolhatni lehetne de mint mondtam nem ismerlek ezt neked kell tudnod :)
2. Lehet a külsőd miatt meg akarnak fektetni és ha látják h nem vagy hülye, komolyabbat szeretnél behátrálnak.....
3. Olyan pasik vesznek körbe akik nem tudják még mit kezdjenek veled,túl erős jellemnek gondolnak, túl magabiztos vagy és mivel nem tudnak kezelni, hatni rád félnek tőled....
De igazán jó választ nem tudok adni mivel nem ismerlek, de az ha a külsővel ninccs baj akkor kizárásos alapon a belsővel lehet valami hiszen az h pár pasi ott hagy oké de h mind...ott gáz van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!