Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pasik ti miért raktok ki...

Pasik ti miért raktok ki félmeztelen képeket?

Figyelt kérdés

akik félmeztelen képeket raknak ki társkeresőn azok miért teszik azt?

mit hihetnek,gondolhatnak?

2013. okt. 20. 20:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmilyen képet nem rakok fel, mert egyrészt minden ribi beázik és folyton kapnám a leveleket :DDD Másrészt, nem vagyok debil. De szerintem, aki rak fel, az azért teszi, hogy ne tartsd rondának, amikor ismerkedsz vele. Ha ronda pasi csinálja ezt, azt nem tudom miért, talán viccből :D Ezt nem tudom.
2013. okt. 20. 20:27
 12/13 anonim ***** válasza:

"valakinek esetleg egy szinttel értelmesebb kifejtősebb válasza van?

vagy csak ilyen debil egyedek írnak ide akik két szónál többet nem tudnak kommentelni?"

Ez csak téged minősít. Egy ostoba k...csög p....csa vagy.......

2013. okt. 22. 20:59
 13/13 anonim válasza:

Jó kérdés, mert számomra roppant mód visszatetsző, egy ostoba piperkőc benyomását kelti, nem egy olyan pasiét, akire én vágyom. :)

A test meg egy abszolúte sokad rangú dolog a szememben. A lényeg, hogy nálam ne legyen (sokkal) vékonyabb vagy elhízott. Izmok terén, ha a teste szálkás, az nem hátrány, de nem is előny. Az arc meg persze a személyiség sokkal többet nyom a latba, de aki mindezeknek híján van, annak jobb (?) esetben még mindig ott a teste ugyebár...

2013. okt. 30. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!