Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit kezdjek egy szótlan lánnyal?

Mit kezdjek egy szótlan lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki nagyon tetszik,csak az vele a baj hogy elég szótlan!

Valamilyen szinten azért frusztráló hogy mindig nekem kell éltetni a beszélgetést!Pedig ő is keres engem pl rám ír FB-on...de van hogy én "regényt" írok neki,ő pedig annyit ír vissza hogy "értelek"!

Pedig én az a tipus vagyok akivel nem nehéz beszélgetni!

2013. okt. 20. 17:56
 1/6 anonim ***** válasza:
ne eröltesd
2013. okt. 20. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Azzal semmit. Én nem szeretem az ilyen lányokat, és hanyagolom is őket. Legutóbb egy falubeli csajjal próbáltam beszélgetni, akinek tetszek, de kb öt percet ha beszélgettünk, utána csendben ültünk a buszon Egerig. Azóta csak köszönök neki, semmi több.
2013. okt. 20. 17:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Ismerős.. Sajnos tényleg nem sok mindent tudsz csinálni vele. Hanyagold átmenetileg, ha azután sem hajlandó megerőltetni magát, hogy normálisan beszélgessetek, végleg hanyagold. Nem akkora dolog ez elvégre nem egy talkshow műsorvezetőjének kell lennie.
2013. okt. 20. 18:11
 4/6 A kérdező kommentje:
de az is mindig feltűnt egy ilyen gyönyörű lány körül nem "ugrálnak" a pasik! Vajon ezért?
2013. okt. 20. 18:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szexelj vele. Ahhoz nem kell beszélni :)
2013. okt. 20. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Éretlen kislányok, hanyagolni kell őket.
2013. okt. 20. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!