Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hölgyeim, milyen korkülönbség...

Hölgyeim, milyen korkülönbség fér bele nálatok egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Egy 27 éves srác vagyok, és egy kis iránymutatást szeretnék kérni korkülönbséggel kapcsolatban. Találkoztam már nekem szimpatikus 18 éves lánnyal is, és 33 éves nővel is, egyikből sem lett semmi. Részemről úgy éreztem simán belefér ez a korkülönbség, de a haverjaim azt mondták túl fiatal, túl öreg... Egyikük sem hozzámvaló. Végül nem a haverokon múlott és nem is rajtam, de tényleg nem alakult ki párkapcsolat... Ezért gondoltam megkérdezem, hogy Nektek mennyire számít a korkülönbség.

Előre is köszi a válaszokat.

2013. okt. 20. 16:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem számít a korkülönbség. Férjem 18-al idősebb, 20 évvel idősebbel is volt kapcsolatom. És 13 évvel fiatalabbal is kitűnően megértjük egymást. Nem az évek száma számít, hanem az érettség.
2013. okt. 20. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!