Hölgyeim, milyen korkülönbség fér bele nálatok egy párkapcsolatban?
Egy 27 éves srác vagyok, és egy kis iránymutatást szeretnék kérni korkülönbséggel kapcsolatban. Találkoztam már nekem szimpatikus 18 éves lánnyal is, és 33 éves nővel is, egyikből sem lett semmi. Részemről úgy éreztem simán belefér ez a korkülönbség, de a haverjaim azt mondták túl fiatal, túl öreg... Egyikük sem hozzámvaló. Végül nem a haverokon múlott és nem is rajtam, de tényleg nem alakult ki párkapcsolat... Ezért gondoltam megkérdezem, hogy Nektek mennyire számít a korkülönbség.
Előre is köszi a válaszokat.
Hmm... párkapcsolat szempontjából nekem 15-20 év a max., szexkapcsolat szempontjából lehet több is. De nálam csak úgy, hogy én vagyok a fiatalabb és a pasi az idősebb. Fordítva nem tudnám elképzelni.
Ne az érdekeljen mit mondanak a haverjaid! Csak az számít, hogy neked és az adott lánynak/nőnek mi felel meg.
#1 Ez jó tanácsnak tűnik, de nem merek odamenni a főnökömhöz, hogy: Főnök Úr! Tudja mostanában nem jönnek össze a párkapcsolataim legyen szíves nekem levonni a fizetésemből 200 ezret; mert azt tanácsolták a gyakorin, hogy havi 400 ezer nettóval jóval könnyebb olyan párt találni, akival kölcsönös szimpátia alakul ki. Furán nézne és nem értené :P
#2 Hm,azon felül, hogy a fiatalabbakhoz nem vonzódsz abszolút túllépted az általam saccolt, egy nő által elfogadható korkülönbséget. Úgy látszik Te rugalmas vagy e téren.
2es vagyok.
Igen, rugalmas vagyok. Meg úgy vagyok vele, hogy inkább idősebb legyen tőlem, mint fiatalabb vagy velem egykorú. Mindig is az idősebbek vonzottak.
Nálad igazából nem derült ki, hogy a tőled fiatalabbakat vagy idősebbeket szereted inkább. Az, hogy volt egy-egy mindkettőből, akikkel nem jött össze, az még nem jelent semmit.
Ez mindenkinél más. Nálam például szóba se jöhet olyan srác, aki több, mint 2 évvel fiatalabb nálam, de olyan férfivel se jövök össze szívesen, aki már 7-8 évvel idősebb.
Igazából, ha téged és a párodat nem zavarja, jól kijöttök, akkor nincs baj, mások véleményével nem kell foglalkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!