Dominancia vagy hasonlóság? Mi is vonzza jobban a nőket?
Figyelt kérdés
Rengeteg könyvet olvastam, nem csak csajozós, testbeszéd (Allen Pease) és rengeteg ismerkedésről/párkapocslatról szóló könyveket. Hogy miért? Nem, mindig van "valakim" de jobbra vágyok, szal önismeret és célkitűzés végett.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy kit mi izgat. Ha valaki határozott, magabiztos és megmondja mit/hova/hogyan és mindezt úgy, hogy önmagát adja közben.
Vagy az, hogy valaki érezteti veled, hogy ugyanolyan ember mint te, (bunkó hasonlat: ő is olyan büdöset sz..ik mint te. stb.) a lényeg hogy magadat, (esetleg ha ez a vágyad akár magadat is) lást a másikban, és ne várj el negatív gesztusokat, mert tudod h ő sem tökéletes és te sem vagy az.
2013. okt. 20. 16:47
1/1 anonim válasza:
Általánosságban nem tudom... Én nem bírom a domináns embereket, én is tudom általában mit akarok és hogyan, viszont nem vagyok túl domináns személyiség, egy nálam dominánsabb ember mellett elnyomva érzem magamat. Egy határozatlanabbal viszont jól kijövünk, mert egyikünk sem akar "uralkodni" a másikon. Én is tudom mit akarok, ő is tudja, a mindkettőnket érintő dolgokat pedig meg tudjuk beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!