Beleszerettem, de csak barátként tekint rám. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy kollégiumban vagyunk, így rengetegszer látjuk egymást. Kérdezősködtem a baráti körében, azt mondták hogy szimpla barát vagyok neki. Hogyan tovább? Felejtsem el? De hogyan?
17/L
2013. okt. 20. 09:25
1/6 anonim válasza:
Ez ellen nem tudsz mit csinálni. Lehyetek barátok vagy felejtsd el örökre
2/6 anonim válasza:
Nem tudsz mit tenni.Most te kerültél barátzónába.
4/6 anonim válasza:
Hát elég nehéz lesz elfejteni ha minden nap látod.. Próbálj új barátokat keresni, mozdulj ki, tereld a figyelmed ne gondolj rá.:D
Van még egy megoldás maradtok barátok, de akkor szenvedni fogsz..:\
5/6 anonim válasza:
Kérj egy önkéntes memóriatörlést.
Ja, bocs kicsit előreszaladtam az időben...
6/6 anonim válasza:
Csak, hogy tisztázzuk. Azt mondta, hogy szimpla barát vagy neki de ez nem jelenti azt, hogy idővel ez nem lehet másképp. Te mesélted már valakinek, hogy beleszerettél? Ha nem akkor azon elgondolkoztál már, hogy pont ő miért tenné? És jobban szeretnéd ha indirekt módon tudnád meg, hogy esetleg ő is többet érez mint szimpla barátság, mintha a szemedbe mondaná?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!