Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » "Köszönöm hogy beszéltél...

"Köszönöm hogy beszéltél velem, jól éreztem magam". Egy pasi ilyet mond?

Figyelt kérdés

Jól néz ki nagyon, tuti nem önbizalomhiányos, sok csaj oda van érte, tudja hogy én is. Írtam neki facen, jót leveleztünk, aranyos volt, jó fej stb. És ezt írta: köszönöm hogy beszéltél velem, remélem lesz még rá alkalom, jól éreztem magam. Egy másik alkalommal meg mondtam hogy na én most lépek stb. erre ő "oké, örültem ;)" meg mondom hogy de ismersz már nem kell elmondanom XY dolgot. Erre ő: "igen, egyre jobban ;)"

De minden chatelést én kezdeményeztem vele ha annyira jó lennék nála ő is írt volna nem?

És azért chat mert ritkán találkozunk. De amúgy mikor összefutunk akkor élőben is kedves meg vigyori.

2013. okt. 19. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésed. Sügérke.
2013. okt. 19. 20:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Micsoda?
2013. okt. 19. 20:07
 3/11 anonim ***** válasza:
"Köszönöm hogy beszéltél velem, jól éreztem magam". Egy pasi ilyet mond? Hát, ezek szerint Igen. :D
2013. okt. 19. 20:09
 4/11 A kérdező kommentje:
De miért? inkább ez a kérdés. :)
2013. okt. 19. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:

"De miért? inkább ez a kérdés. :)"

Talán mert ez az igazság?

2013. okt. 19. 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez ma már egzotikum? Rohadjak meg ha értem hogy merre tart ez a qva világ..
2013. okt. 19. 20:25
 7/11 A kérdező kommentje:

Nem az, én örülök hogy ezt írta, de ha annyira jól érezte magát meg örül nekem stb. akkor miért nem keres engem soha?

Meg miért nem hívott randizni vagy valami? Elmondta hogy "oké, jófej vagy, jó társaság" és ennyi. Mert hát ennek kb ez az értelme nem? Meg hogy mi volt a célja ezzel a szöveggel ha nem érdeklem őt?

2013. okt. 19. 20:28
 8/11 A kérdező kommentje:

Volt régebben egy srác aki kb szinte ugyanezt adta elő, mondjuk ő elhívogatott randizni, találkoztunk 3-4 alkalommal elvitt kajálni, moziba stb. na de ő csak megd*gni akart.

Viszont ez a mostani nem hívott el sehova, tehát szexelésre sem igazán lenne így alkalom. Ezért nem értem.

2013. okt. 19. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
Bizonyára ez meglepő lesz,de léteznek még olyan pasik akik nem csak akkor kedvesek ha dugni akarnak,hanem mindig.
2013. okt. 19. 20:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Tudom mi a baj. Azt gondolod, hogy a srác mondata mögött van valami másik jelentés. De ezt tőle kellene megtudni, hogy csak arra gondolt-e, hogy jó volt veled beszélni vagy esetleg többet is ki szeretett volna ezzel fejezni.
2013. okt. 19. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!