Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért kell ezt csinálni, fiúk?

Miért kell ezt csinálni, fiúk?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel jól elbeszélgettek, dícséritek, bókoltok neki. Ő is kimutatja, hogy szimpatikusak vagytok neki, sőt, még találkozni is szeretne veletek. Erre ti semlegesen reagáltok, közben dícséritek, hogy milyen jó beszélgetni vele, meg szép, stb. Ha ennyire kedvelitek, miért nem mutatjátok ki, hogy ti is találkoznátok vele? És a legfőbb kérdés, hogy miért kell beszámolni arról, hogy más lányokkal is ismerkedtek és hogy éppen a randit szervezitek?
2013. okt. 19. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
ne többes számba oké?
2013. okt. 19. 20:01
 2/12 anonim ***** válasza:
ne a számba oké?
2013. okt. 19. 20:01
 3/12 anonim ***** válasza:
csak húzza az agyad, azért nem mutatja ki mert nincs is mit, tetszik neki ahogy pitizel neki mint egy pincsi és csak ezért nem koptat le. Ha közben másokkal randizik és még direkt mondja is neked akkor hagyd a francba, az ilyen kis ribiket had vigyék
2013. okt. 19. 20:03
 4/12 anonim ***** válasza:
3as jól leírta.
2013. okt. 19. 20:04
 5/12 anonim ***** válasza:
jaj bocsi, most olvasom hogy te vagy a lány :D de ebben az esetben is ugyan ezt tanácsolom, hagyd a francba az ipsét
2013. okt. 19. 20:05
 6/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg őt. Mi honnan tudjuk? Én nem csinálom ezt.
2013. okt. 19. 20:06
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudok teljesen belelátni férfitársaim fejébe, de lehet, hogy csak szexelni lenne kedve. Viszont ha nekem tetszik valaki, találkozok is vele, úgyhogy nem tudom... 23F
2013. okt. 19. 20:07
 8/12 A kérdező kommentje:
Tisztelet a kivételnek. A többesszám azért volt, mert nem először tapasztalom.
2013. okt. 19. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
A helyes pasik, akik tulajdonképpen a modern világ Alfa hímjei, azok több csajjal is kapcsolatot tartanak.
2013. okt. 19. 20:16
 10/12 anonim ***** válasza:

Mert a fiúk szemét módon néha több vasat is tartanak a tűzben. És persze van fontossági sorrend is, szóval ha nem udvarol, ahogy kéne, akkor nem te vagy a fő cél.

De én jöttem már össze ilyen kis "ezüstérmesekkel" :D

20/f

2013. okt. 19. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!