Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért félnek kezdemén...

A lányok miért félnek kezdeményezni? Miért nem félnek a csalódástól?

Figyelt kérdés

Mi fiúk folyamatosan ezt tesszük.Próbálkozunk csalódunk.Ilyen az élet.

Viszont ők.Főleg amit itt az oldalon művelnek..Borzalmas.Miért gondolkoznak így?

2013. okt. 19. 15:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elég buta gondolkodás.
2013. okt. 19. 17:56
 12/13 shamrel ***** válasza:

Egy nemrég írt válaszom pont idevág :) kicsit átfogalmazva de áthozom ide is.

A társkereső oldalakon tapasztaltak:

27/F vagyok. Előre elmondanám, nincs súly problémám,nem vagyok egy undorító állat, normálisan/reálisan gondolkodom semmi extra átlagos pasi vagyok.

És a topmodell csajokra rá sem írok, mert én valódi társat keresek magam mellé,nem olyat akit mutogatni lehet csak.

Kb. 2 hónapja regisztráltam több társkeresőre is,de azt tapasztalom,hogy a nők csak ülnek a fenekükön elvárják,hogy kezdeményezz aztán meg le se tojnak még csak válaszra sem méltatnak.Pedig mindenkinek külön,normális levelet írok a profilja elolvasása után, személyre szabottan neki,nem tucat levél küldő vagyok.

A szomorú az,hogy sírnak a nők,hogy nincs egy normális,kedves,megbízható,hűséges pasi sem,de az ilyeneknek esélyt sem adnak!

Mert oké lehet,hogy nem egy kisportolt adonisz, vagy nincs saját háza,autója esetleg nem álmaik hercege vagy 1-2 valami nem tetszik rajta elsőre fotó alapján(de találkozóra esélyt sem adnak) stb..stb. De attól még lehet,hogy vele lennének boldogak,ő rá mindig számíthatnának és szeretné őket,ha elfogadnák a közeledését és legalább egy esélyt kapna tőletek.

De a legmegdöbbentőbb amikor megadják a társkeresőn a nők,hogy X összegű fizetés legyen minimum a férfinak meg, min. közép vezető beosztásba legyen. Vagy éppen csak 180 cm feletti pasik leveleit várják.(mindenki kosaras vagy mi a fene?!) Így,hogy lehet társat találni? Sehogy....

Most őszintén, társat keresnek aki szereti őket és megbecsüli őket vagy egy embert aki eltartja őket és kielégíti minden szeszélyüket,de emellett egy bunkó pénzes zsák aki csak a szex miatt tartja őket ?

Vagy éppen csak egy langyos kapcsolatra elég az illető amellett,hogy lehet megfelel nekik kinézetre 100%ra de sose lesznek boldogok mellette igazán és ismét jön a sírás?

Azon kívül,hogy magukkal is kiszúrnak az ilyen nők még minket ha tetszik "jó fiúkat" is lerántanak magukkal,és csak a további haszontalannak tűnő próbálkozás marad számunkra. :(

Az meg oké, élőben kezdeményezzen a srác,de akkor adjanak megfelelő jeleket a nők, azért 15m egy pupilla tágulást vagy pilla rebegtetést nem mindenki vesz észre,pláne ha szerényebb/félénkebb beállítottságú a srác.

Külön elnézést a kivételektől hölgyek,de sajnos ez a túlnyomó tapasztalat.

2013. okt. 19. 18:50
 13/13 anonim ***** válasza:

#12:

Ez a tapasztalatom nekem is, viszont tévedsz. Nem az a baj, hogy "rendes", meg "normális" a pasi, hanem általában más dolgokon szokott a dolog megbukni.

Eddig kivétel nélkül, az összes itt siránkozó emberrel volt valami gixer, ami az első-második hozzászólása után kezdett csak el kiderülni. Nem feltétlenül van neked is valami problémád, csak eddig ez a statisztika.

Én is ez a "rendes" akármi kategória vagyok, csak én tudom a problémám forrását, hogy miért nem kellek senkinek most perpillanat.

Szerintem te is próbáld meg akkor kitalálni.

2013. okt. 19. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!