A lányok miért félnek kezdeményezni? Miért nem félnek a csalódástól?
Mi fiúk folyamatosan ezt tesszük.Próbálkozunk csalódunk.Ilyen az élet.
Viszont ők.Főleg amit itt az oldalon művelnek..Borzalmas.Miért gondolkoznak így?
Hát van 1-2 nagyon furcsa gondolkodású lány itt. Tegnap is arról panaszkodott nem egy lány, hogy milyen töketlenek a férfiak. Szerintem ez egyáltalán nem így van. Egyszerűen csak az emancipáció miatt senki nem tudja pontosan, hogy mit kellene nekik csinálni és mi az amit nem.
Egyenlőre a társadalomban már nincsenek előre elvárt szabályok a nemeket illetően amik 20-30 éve még megvoltak, a legfontosabb ugye, ki kezdeményezzen.
Úgy gondolom ezt ma már bármelyik fél megteheti, ha a lány akar valamit nyugodtan kezdeményezhet elvégre valamiért csak vonzódik ahhoz a töketlen fiúhoz, ha már ő kezdeményez. De sok lány kijelenti, hogy a férfiak gyávák miközben mert nem kezdeményeznek, de sokan közülük pedig ott irulnak pirulnak, ha megszólítja őket az a fiú. Szerintem ez baromság.
Szinte mindig én kezdeményeztem. Estem már pofára is. Ennyit erről.
21/L
6.
Mert a fiúkkal nem történhet ez?
# 5:
Akkor nálam is kezdeményezhetnél... :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!