Miért nem megy nekem az ismerkedés, akár csak a barátkozás is, mit rontok el?
Itt vagyok 20-on évesen és egyszerűen senkivel nem találom meg a közös hangot, pedig én mindent megteszek h szeressenek... de a másik fél már totál tesz rá az egészre, ha én nem foglalkozok a kapcsolattal akkor onnantól kezdve mintha 2 ismeretlen lennénk :/
Amig sulikba jártam végig minden jó volt bár sulin kívül kevésszer találkoztunk de azért nem panaszkodhattam, sőt kifejezetten jó volt minden, de ahogy vége lett minden kapcsolat megszakadt onnan is, pedig sok barátom volt és több 100 ismerősöm. Ezekből mára annyi maradt h mindenki ismerős kategóriába került akikkel csak akkor váltok pár szót ha véletlen összefutunk az utcán.
1 sincs akire lehetne számítani, se lány se fiú..
Próbálkozok minden új barátokat szerezni és pár hónapig minden ok, még a sok közös program is megvan, azonban utánna egyszerűen vége mindennek és mindig, minden új próbálkozásom ugyan ebbe a kudarcba fullad :(
Ők hihetetlen módon pár nap alatt teljesen elfelejtenek, én meg szívok utánna hetekig, hónapokig mire feldolgozom.
Van 1-2 fb-s barátom akik messze laknak és nem találkozunk max 1 évbe 1x , velük ilyenkor megbeszéljük h mekkora szar minden de megoldást nem tudok találni rá.
Ti mit gondoltok erről, mit tanácsolnátok?
Másokat mindig olyan boldognak látok, de nekem nem jön össze , pedig nem erőltetek semmit és tényleg figyelmes vagyok minden téren, szval ezt légyszi ne kérdőjelezzétek meg.
23/F
Hát kedves Kérdező,egy az egyben pontosan ugyanezt érzem amit te.Kb. ugyanezek vannak velem is,nem találom én sem a "barátokat" csak így tengődök,de én már magányosan tulajdonképpen sok év óta.És én is pesti vagyok,hozzátenném.Vannak már dolgok,amikre rájöttem,de az a baj hogy ezt annyi minden befolyásolja hogy nem is tudnánk megtippelni a pontos és valós okát.
22/F
"Ezekután persze még arra is lusták h a kinézett helyig elvezessenek v legalább navigáljanak.. esetleg kifizessék a saját belépőjüket."
Valószínűleg ez lehet a probléma. Az embereknek ma Magyarországon nincs pénzük. Akiknek meg van azok sajnos eléggé felszínesek és kevés köztük a normális.
Nem veled van a baj, hanem csak olyan elfoglaltságokat akarsz csinálni, amihez pénz kell. Így nem meglepő, hogy az egyik részük le akar húzni, a másik részük inkább leépít, mert nem lenne bőr a képén, hogy veled fizettesse ki, a harmadik részük pedig felszínes és csak annak örül, hogy éppen akkor van társasága, de a személye lényegtelen.
Tudod mit csinálj? Emeld fel a segged, és menny ki utcára. Ott van rengeteg lány, és ismerkedj velük.
Én mikor unatkozok, és a gép se vonz: felöltözök és kimegyek sétálni. Jön egy lány szemben, leszólítom és lesz ami lesz. Majd megyek tovább... Jön még egy szemben, őt is. És ezt addig, ameddig be nem sötétedik, vagy egy X telefon szám össze nem jön. Majd jönnek a randik, ahol a legtöbbje elhullik...
"És ezt addig, ameddig be nem sötétedik, vagy egy X telefon szám össze nem jön. Majd jönnek a randik, ahol a legtöbbje elhullik..."
Azután pedig átkozod az eget, hogy miért nem költöttél inkább 15-20 ezret egy minőségi lakásos prostira ahelyett, hogy ennyi csajjal vesződtél meg randizgattál a semmiért.
Ha pedig barátnőt akarsz nem csak szexet, akkor szintén nem az utcán ismerkedsz. Mert aki az utcán megadja a számát szimpatikus idegeneknek, majd még utána tartja is velük a kapcsolatot az máskor és máshol is így fog tenni. Ha te már a barátja leszel is fennáll ennek a veszélye. Ahhoz meg már kisebbfajta narcisztikus személyiségzavar kell, hogy valaki elhiggye magáról: Ő sokkal különlegesebb, mint az a napi 50 férfi, aki a barátnője körül legyeskedik meg az 500 Facebookos ismerőse meg a munkatársai, csoporttársai...
Tartós kapcsolatra olyan barátnőt kell találni, aki nem ismerkedik utcán idegenekkel. Laza szexkapcsolatra meg az ár/érték arányt figyelni.
12-es, valószínűleg igazad van :/
13: Szoktam, pusztán hülyeségből, ha olyan a kedvem beszélgetek vkivel, azzal a különbséggel h én nem kérem el a telefonszámát, úgysincs értelme.
Volt h elkértem a számát meg felvettem fb-n őket, aztán fél év- év után ugyan úgy mindről kiderült h felesleges volt... 1-2 randi alatt én szinte senkit nem küldök el, nekem ehhez több idő kell, annyit meg már nem fektetek bele senkibe mert úgyis csalódás lesz a vége..
14: Inkább legyen egy jó barátság minth szexeljek akármilyen jó csajjal is.. Egy jó végigröhögős randi sokkal jobb mint egy szaros szex..
Egyébként kiváncsi lennék ha nem az utcán ismerkedsz akkor hol? (Suli már kizárt nekem, pedig tudom h ott jól lehetett, diák koromba még nekem is minden jó volt)
Én sehol, mert egy lánynak se kellenék, de az emberek általában a szórakozóhelyeken vagy fesztiválokon szoktak ha csak a szex a cél.
Tartós kapcsolatra meg könyvtárban, múzeumban, koncerteken, munkahelyen, egyetemen.
Hosszú távra én se :D
Sajna amiket írtál kilőhetjük, mert munkahelyen nincs lehetőség, alig vagyunk páran és az a néhány lány v nem tetszik v foglalt.. Könyvtárban meg más érdeklődési körűek vannak.. én jobban szeretem a lazább, jófej, vicces, kicsit buknó csajokat :D
Kicsit hasonló helyzetben vagyok én is. Ha gondolod, barátkozás céljából írhatnál az érdeklődési körödről.
A kérdéshez: nem lehetséges, hogy amikor kezdesz megnyílni, mondasz valami olyat, ami nem tetszik az embereknek? Mit tudom én, politikai, vallási nézet, vagy bármi, ami megosztó lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!